Skoči na vsebino

Prijavi

• Zadnja sporočila

• V članku piše, da avto ni kriv. Ne drži, deloma je oziroma proizvajalec, ki targetira tak tip voznikov. Recimo BMW, se ves čas trudi v reklamah, promocijah razlagat, kako si v tem avtu več od drugih, kako si nad njimi, podzavestno vzbuja agresivno obnašanje oziroma vabi tip voznikov, ki se tako obnašajo. Iščejo take, ki se radi ven mečejo, so radi v centru pozornosti pa četudi z negativnim predznakom. Bom šel še dlje, to so Nemški avtomobili narejeni po nemškem miselnem vzorcu in če poznamo Nemško zgodovino, verjetno tole ni nobeno presenečenje.
    • Kako to misliš, pa sej gre hitreje, le pomoč motorja je do 25km/h pol so pa šunke na vrst. Če maš pa srečo in klanc navzdol... pol pa ne vpraši... takrat je pa vsa moč le v jajcih.
    • V bistvu so čebele od soseda, ampak boljš ne o tem govort in raje pustmo stat. 
    • Mislim, da si vse povedal 😉
    • Mene pa jezi to, da bi morali stručkoti prej vedet kaj je vzrok, ne pa da ti prodajajo zgodbico o jermenu. To je problem že od leta 2019 in nemogoče je, da ne bi vedeli zanj. Če sem si jaz zapomnil pa sploh nimam X motorja in to takrat, ko sem celo želel ta motor kupit v Mazdi 3, teli k majo pa take zadeve na mesečenem nivoju se pa sprenevedajo pa delajo budalo iz stranke. Počas bom začel @Alex verjet, da je res najbolje se izognit pooblaščencem, če je le možno. 
  • Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.