Skoči na vsebino

Prijavi

• Zadnja sporočila

• Kako pa kej v Murglah danes? 🤣
    • Eh ... staram se...  najprej opazim, da hormuška ožina ni v p****di ampak da je bolj v p***di Abu Dabi.   Pol pa Egypt, ki je naenkrat ratal iz Somalije, del Omana se je preselil v Pakistan, Indijska podcelina je odplavala nekam proti jugu.    Eh AI se mora drugič bolj potrudit, ker fora je dobra izvedba pa sploh ne.
    • Me je presenetil govor👍   To bo šlo v zgodovino naše države.    
    • Bodo povedali, po prvi testni vožnji.   Ne prenese se vedno vse dobro na novo generacijo 😉
    • Včeraj sem na hitro testiral še 6e. Nekaj občutkov sem napisal že ko sva se zapeljala z @Jest.   Pozitivno: - videz zunanjosti in notranjosti - kvalitetni materiali - tišina med vožnjo - pospeški   Negativno: - naštimat sem si mogel DAB postajo, očitno držki kar pišejo, da se si računalnik ne zapomni radijskih nastavitev in moraš vsakič posebej to štimat - line assist je obupno preveč agresiven oz. celo nevaren. Seveda se ga da izklopit samo z brskanjem po meniju vsakič posebej ko se vsedeš v avto. - po ovinkih se moja M6 pelje lepše, bolj lahkotno. Pojma nimam zakaj, možno zato ker ima 6e 2 toni in zadnji pogon. Vglavnem nisem se počutil čisto stabilno, je pa res da nisem navajen zadnjega pogona in je to mogoče razlog. - pomanjkanje fizičnih gumbom, ki pa ni bilo extra moteče. Sem se hitro navadil na ekranske tipke.   Pod črto: V bistvu bi sprejel nekako te pomanjkljivosti, težko pa sprejmem premajhen doseg. Na AC poleti z družino in prtljago verjetno max 300 km s tamalo lfp baterijo.   Zaenkat ostajam na svojim M6.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.