Skoči na vsebino

Prijavi

• Zadnja sporočila

• Mož pride v trgovino in mlado trgovko prosi za pomoč: - "Rad bi kupil darilo za ženo. Mi lahko pomagate?" - "A je lepa?" - "Ne preveč." - "A je mlada?" - "Je že v letih." - "Je bogata?" - "Pa, niti ne." - "No, potem pa vam svetujem, da darilo kupite kateri drugi..."
    • Bolj ko gledam bolj si mislim... ... ... ... Zna bit, de sm kmet an s hribu doma...   Tovornjak je ležal na levem boku, torej je bila leva stran razbita. Kaj ni bilo tam na gradbišču nobenega bagerja, ki bi ga zakljuknil in potegnil na gradbišče? Cesta bi se odprla, prostora za pretovarjanje bi bilo pa zadosti. Pa bi cesto lahko odprli že po kakšnih treh urah, ne pa po 11tih...
    • Pri mladih parih dekleta jemljejo tableto. Pri starih parih pa moški...
    • Vse skupaj je še samo eno prelaganje odgovornosti. Vsaj kar je državnih poslov. Pa kasiranje plač iz davkov. Samo budale še delajo...   Oz. v moji prvi službi so rekli takole: Če nič ne znaš, moraš pa delati.
    • - "Zakaj sta se z Ireno razšla?" - "Nisva več zdržala skupaj!" - "Kaj pa je bilo tako hudega?" - "Ona me ni prenašala, ko sem bil pijan, jaz pa nje ne, ko sem bil trezen..."
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.