komar Napisano 2. junij, 2007 Prijavi Napisano 2. junij, 2007 je poky napisal: Kaj prehiteva??? To je tak dvoumno.... PP ... kot bi Ally rekla - Poky pacek Citiraj Papa, Tomi
theBill Napisano 2. junij, 2007 Prijavi Napisano 2. junij, 2007 je Marko_mx-3 napisal: kaj je nekaj novih funkcij na forumu Kot recimo.....???? Za nas internetne laike, ki rabimo vodnik po forumih za telebane... Citiraj Va?n je da piha - na morju al pa na motorju.
poky Napisano 3. junij, 2007 Prijavi Napisano 3. junij, 2007 Komar-a zaj sn pa jaz pacek??? A zaj bo? pa ?e ti proti meni??? Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Allyssa Napisano 3. junij, 2007 Prijavi Napisano 3. junij, 2007 je komar napisal: PP ... kot bi Ally rekla - Poky pacek tooooooooooooo,..komar raztura je poky napisal: Komar-a zaj sn pa jaz pacek??? A zaj bo? pa ?e ti proti meni??? Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
poky Napisano 3. junij, 2007 Prijavi Napisano 3. junij, 2007 Komar raztura bla bla bla bla................ Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Allyssa Napisano 3. junij, 2007 Prijavi Napisano 3. junij, 2007 je poky napisal: Komar raztura bla bla bla bla................ ma sej ti si ?e vedno moj najljub?i pokole?nik Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
poky Napisano 3. junij, 2007 Prijavi Napisano 3. junij, 2007 Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
YavarYe X6V6 Napisano 4. junij, 2007 Prijavi Napisano 4. junij, 2007 je theBill napisal: Kot recimo.....????Za nas internetne laike, ki rabimo vodnik po forumih za telebane... Ordinary userji jih nimate. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Allyssa Napisano 4. junij, 2007 Prijavi Napisano 4. junij, 2007 je YavarYe X6V6 napisal: Ordinary userji jih nimate. ja pa jih mamo,..zdj pod usako temo posebi vid? kdo jo gleda,.. Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
uklopko Napisano 4. junij, 2007 Prijavi Napisano 4. junij, 2007 Res je!!!!! sedi 5+ Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
YavarYe X6V6 Napisano 4. junij, 2007 Prijavi Napisano 4. junij, 2007 Ah to, sem mislu d vam je bo?ti ?e kaj dodatno na?timal. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Allyssa Napisano 4. junij, 2007 Prijavi Napisano 4. junij, 2007 npr? so ?e ene ikonce spodi,..sam blage zakaj so :ne vem: Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
poky Napisano 4. junij, 2007 Prijavi Napisano 4. junij, 2007 je Allyssa napisal: npr? so ?e ene ikonce spodi,..sam blage zakaj so :ne vem: Ja te so za "ne-ordinary userje"! Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
YavarYe X6V6 Napisano 4. junij, 2007 Prijavi Napisano 4. junij, 2007 Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.