Skoči na vsebino

Priporočeno sporočilo

Napisano

Pozdravljeni,

imam Mazdo 323 HB 1.6, l. 90, brez katalizatorja. Ker je stari izpuh ?e dodobra preluknjan, ga je potrebno zamenjati. Zdaj pa gledam cenike in opa?am, da je srednji lonec, namenjen sistemom s katalizatorjem, bistveno cenej?i (41,9 ? proti 123 ?)

Zanima me, ali je mo?no namesto srednjega lonca (ki je sestavljen iz dveh loncev), dati srednji lonec, namenjen modelom s katalizatorjem, sam katalizator pa nadomestiti s cevjo do kolektorske cevi.

post-230-1182858118_thumb.jpg

Hvala za odgovore,

coffeeborg

Napisano

seveda je mozno...

ne bi pa vedel kako je z glasnostjo izpuha. Ker katalizator dokaj zadu?i zvok pa je zato mogo?e potem sredinjski del bolj preto?en in glasen. Mislim pa da ne bi smel bit problemov.

:)

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Zadnja sporočila

• Včeraj sem govoril s svakom, ki je bil zadnja 2 tedna v Maslenici na Šolti - zelo verjetno sta se večkrat srečala na plaži ...   Šli so z 2 avtoma, bencinarjem in električnim ID3. In prišli, pri čemer so se vmes za filanje za 1 uro ustavili. V Maslenici ga je nafilal preko 3 noči, porabil za cca 2,5 € elektrike (filal je 3 noči z 2 kW). Sicer so na tistem območju 2 fazni priključki in so vsaj nekaj let nazaj bile kar težave z napetostjo, predevsem zvečer. Še palačinke si komaj spekel (v vtičnici sem izmeril tudi samo slabih 200V).
    • To bodo ugotovili naši pravičniki - sodniki. 😉
    • droga in estrada, kaj čemo v sloveniji :)....ne moreš se voziti v kombiju in ne biti pripet, vse ostalo je prodajanje bučk....kakor koli pa, koga to sploh zanima.....najbolje da vsak objavi kaj je imel težave na svoji poti na dopust in nazaj....in ali je lahko tankal bencin/dizel ceneje kot v slo, ali dražje ter ali je bilo pivo dražje na hrvaškem ali italiji....
    • Jaz sem enkrat koristil Triglav asistenco za kolo... ko smo bili z Mazdasi v Medvodah na pijaci, je medtem guma spustila  ... Nedolgo pred tem, mi je zavarovalnicar ponudil dodatno zavarovanje pri avtomobilskem, da velja tudi za kolesa... in je takrat kostalo nekje okoli 6€ dodatno  in sem probal... pa je slo skozi BP ... Kolo je nalozil na avtovleko in me peljal domov ...       .
    • Na osnovi katerega kaznivega dejanja je kriva, kateri člen? Verjetno že veš, imaš dokaze, če v naprej obsojaš??? Kazenski zakonik (KZ-1) (PISRS)  
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.