Skoči na vsebino

Prijavi

• Zadnja sporočila

• Ja, mi pri G194 tega problema niti ne bi porajtali .... drugačne relacije.   
    • Saj moja vozi zaenkrat tudi na prenizkih obratih.  Na čase je zelo neodločen avtomatik.  Mi je zadnjič pri ustavljanju skoraj zatrokiral, ker ni dal v prvo takoj.    Saj drugače je super avto.  Malo pa me skrbi poraba. Trenutno imam 1.900km pa poraba še ni padla.    Po BC je 7.2. Range mi redko izpiše nad 600km po resetu in tankanju.    Koliko realne lahko pričakujem? Je relacija slabih 38km v eno smer dnevno brez AC samo regionalka z nekaj klanci.    Ne pade in ne pade pod 7.  Kdaj se to kaj umiri?    Drugače pa ima čudno računanje porabe tale BC od mazde.    Kako vem kdaj bom pri nuli?  Po cagarju ne vem.    Zadnjič mi je range pisalo 70km a natankal sem pa samo 40 litrov.     
    • Eno-nožni premium  
    • K da bi se ChatGPTjem pogovarju  
    • Fake, AI, pomoje je bil v excelu delan video. Vsi dobro vemo da so to bučke, saj je mazda premium.
  • Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.