Skoči na vsebino

Prijavi

• Zadnja sporočila

• Kot ste povedali, tudi mene zmoti odsotnost fizičnih gumbov, splh tistega velikega vrtljivega pred menjalno ročico  Na zunaj se mi dopade, vsaj po slikah, znotraj tudi, sem pa šel še enkrat gledat če sem prav videl, da ima motor samo 141hp, takoj sem pomislil 141kw....in ja, ne vem zakaj tako?  Mogoče se bo pa kmalu dalo 'odkleniti' na polno konjažo...tržna niša za nekoga?     Sicer pa odvisno od cene, če bo tako kot trenutna skoraj 50 jurjev, je to pomoje kar veliko.
    • Ze dolgo ne vec 😅
    • Ja sej se ti je cist zmesal 🤣
    • Zadeve se reees hitro odvijajo, kot npr. most pri Lidlu v Domžalah, ko izpade da so bile poplave kakšen teden nazaj, ne DVE LETI;   Po skoraj dveh letih od poplav nekateri še vedno ne vedo, ali se bodo selili ali ne WWW.RTVSLO.SI Na seznamu za rušitev po veliki povodnji pred skoraj dvema letoma je trenutno 343 objektov, največ v porečju Savinje. Večina od teh...  
    • Sem, na IG-u, ko se pričneš vozit v smeri Podgozd, Škrilje, Golo, Kurešček, Visoko, Zapotok, itd., je takoj na klančku vrtec in cona 30.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.