denzo Napisano 14. oktober, 2007 Prijavi Napisano 14. oktober, 2007 Lp, ?e nekaj ?asa sem lastnik mazde 626, v na?rtu mam nakup novih feln (17") in primernih gum (presek 40 oz. 45)..zanima me katere felne bi priporo?ali lp, denis Citiraj
KAALman Napisano 14. oktober, 2007 Prijavi Napisano 14. oktober, 2007 bogdaj ! ti si pa z na?ega konca mazdo kujpo na AP v MS ? namre? ta avto sem jaz tudi hodo gledat neko? p/s: mogo?e se bom jaz spomladi odlo?il prodati svoje 17" ki so zaj na mojem... ?e te bo ?e zanimalo lejko probava kak zgleda na tvojem pa kaj takega bi tudi pasalo.. Citiraj LP KAALman
denzo Napisano 14. oktober, 2007 Avtor Prijavi Napisano 14. oktober, 2007 jap, kupil sem v ms od teh org. mazdinih feln se mi nobena ne dopade neke exstra, mogo?e bi pasala kak?na felna z robom.. @kaalman, sporo?i vseeno ?e bo? prodajal, ker bi blo zanimivo za o?eta (mazda 6) Citiraj
LabiGT Napisano 14. oktober, 2007 Prijavi Napisano 14. oktober, 2007 denzo...moras vsaj mal povedat kaksne bi rad? veckrake, petkrake, 7krake, 8 krake...z robom brez roba... Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
KAALman Napisano 14. oktober, 2007 Prijavi Napisano 14. oktober, 2007 tu si malo pogledni: http://www.mazda-community.de/index.php?pa...773de7d639630a7 Citiraj LP KAALman
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.