Jodlar Napisano 15. oktober, 2007 Prijavi Napisano 15. oktober, 2007 Pozdravljeni V?eraj sem opazil, da mi tempomat vsake toliko ?asa ne dela. Aktivirati se da (gori lu?ka), ko ga pa ?elim dejansko vklopiti, pa ne dela. Potem ga ugasnem in pri?gem ene 5x in po ?ude?u za?ne delati (ni pa to pravilo). Skratka kako se mu zaljubi. DELA-NE DELA. Kaj bi to znalo biti? Citiraj
KAALman Napisano 18. oktober, 2007 Prijavi Napisano 18. oktober, 2007 Pozdravljeni V?eraj sem opazil, da mi tempomat vsake toliko ?asa ne dela. Aktivirati se da (gori lu?ka), ko ga pa ?elim dejansko vklopiti, pa ne dela. Potem ga ugasnem in pri?gem ene 5x in po ?ude?u za?ne delati (ni pa to pravilo). Skratka kako se mu zaljubi. DELA-NE DELA.Kaj bi to znalo biti? te?ave s tipko na volanu ? mogo?e bi moral tisti del s stikali dol vzet, pa pogledat, ?e se da tipka spucat ali kaj podobnega... Citiraj LP KAALman
jernic Napisano 26. oktober, 2007 Prijavi Napisano 26. oktober, 2007 hmm.. torej se mi ni narobe zdelo ene parkrat ,da tempomat ne trzne, oz. da avto ne pospe?i ko pritiskam na + ..! pol pa off/on in je bilo vse ok. torej bo nekaj na tem ,da ga za?nja tempomat mau srackat. no prav...kar naj...?ez tehni?nega je ravno ?el , avto mislim, drugo leto tak cajt bo pa ?e kaj novega v gara?i..... Citiraj Ex......... M6 136 diesel , l.02 Present.. M6 2.0 benz + gas no more , l.08 Forever.. MX5 1.6 , l.99
R_sport Napisano 5. september, 2008 Prijavi Napisano 5. september, 2008 Se opravi?ujem, ?e odpiram staro temo, a nekak sem jo spregledal... Skratka, meni je isto nagajal tempomat pri M6 (malo delal, malo ne), hkrati mi pa tudi zavorne lu?i niso delale. Vsa poanta je bila v nekem plasti?nem stikalu, ki se nahaja pri pedalu za zavoro, ki se o?itno rad iztakne oz. zatakne. Zadevo sem popravil sam in od takrat ni ve? problemov. Torej ?e vam nagaja tempomat najprej preverite tisto stikalo pri zavornem pedalu. Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.