Skoči na vsebino

Mazda kofee bar

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

• Odgovori 603
  • Ustvarjeno
  • Zadnji odgovor

Najbolj aktivni uporabniki v tej temi

Najbolj aktivni uporabniki v tej temi

Naložene slike

Napisano

Danes pa meni eno trojno s smetano prosim... :(

Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.

Napisano

Evo dons jst ?astim.

Thx mate! :bravo:

Napisano

Evo za oba en Jegrovmojstr, proti prehladu, pa ?e zame enga, lepo prosm, pa mam Tu? kartico, tko da upam d cena nav preve? zasolena! :P

Dobrodo?li na forumu!

Napisano

Evo za oba en Jegrovmojstr, proti prehladu, pa ?e zame enga, lepo prosm, pa mam Tu? kartico, tko da upam d cena nav preve? zasolena! :P

Ta ti ni slaba...

Sex, V6 and Rock 'N' Roll

Napisano

?e ma? Mercator Piko in bo? velik tega napoja popil, se ti bolj spla?a :hohoho:

Napisano

Neuradno sm izvedu, d bo od zdej nprej Si?i tole deklino zaposliu! :danzoman::danzoman:

http://frendiinflirt.24ur.com/index.php?pg...p;snapid=221371

Zdej bo Boj? ?e ve?kat na kafe uletu! :danzoman::hohoho:

?zmeden? Ammmmmm, dve dvojni kavi s smetano, en roglji?ek, en buhtelj, steklenico penine in jagode s smetano prosim sramezljiv:hohoho:

Napisano

?zmeden? Ammmmmm, dve dvojni kavi s smetano, en roglji?ek, en buhtelj, steklenico penine in jagode s smetano prosim sramezljiv:hohoho:

pa ?e muzi?ko!? :P

:zvizga:

Napisano

pa ?e muzi?ko!? :P

:zvizga:

Ne, sam ?e uno blondino... :rolleyes:

Napisano

Popoudne sm pa sli?u da stre?e ena ?udna deklina, k je tok ne-lepa, da nanjo mben niti bicikla ne upa prslont oz. grda ko lopov! <_<:P

Sej mogo?e ma kdo slike od nje! :hohoho:

Skratka zdravnik v popoldanskem ?asu odsvetuje obisk mazda kafe bara, sploh za tiste bolj bojazljive! :danzoman::D

Dobrodo?li na forumu!

Napisano

Popoudne sm pa sli?u da stre?e ena ?udna deklina, k je tok ne-lepa, da nanjo mben niti bicikla ne upa prslont oz. grda ko lopov! <_<:P

Skratka zdravnik v popoldanskem ?asu odsvetuje obisk mazda kafe bara, sploh za tiste bolj bojazljive! :danzoman::D

Kaj ve?,nekateri pa imajo mogo?e radi tudi take kosmate mo?a?e? :whatever::D

Napisano

Tlele je ?uliboj pr men na sodniji na obisku in lihkar sva si pivaka po?elela, pa ?e fajn je k mbene gu?ve ni tle u kafe baru, Si?i, pa dej pliz ti postre? d nav tale mo?a?a okol naju skakala, k ma biceps ve?ji od mene! :danzoman::hohoho:

Dobrodo?li na forumu!

Napisano

Pa kje ti take pobere? :ne vem:

Sex, V6 and Rock 'N' Roll

Napisano

Men pa postre? en prazn n?, sam ker vem da je tega zmankal, mi dj eno belo kavo :ljubezen:

POZOR!

Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.

Napisano

Js bi pa milko s pi?kotom pa en cocktail!

20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!

attachmentzbg1.gif
FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide

Napisano

He he,ga je kr doma dobla. :P

Ti?a vun!!

Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!

Napisano

Sishi, kavica je ?e na mizi :bravo:

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• Že prej nisem imel lastnikov BMWjev za inteligentne, tole zdaj je pa ... ... ...          
    • Kaj ma pa tukaj veze s teorijo zarote... a nista zastopila kaj razlaga v videu    Teorija zarote namreč ni to, da v kapitalističnem svetu vsak teži po maksimiziranju dobičkov. Zato se delajo reklame, zato se igra na človekovo psiho, zato se prepričuje ljudi, da kupujejo nekaj kar dejansko sploh ne rabijo. Še najbolj pa palijo pritiskanje na gumbe, ki izzovejo pri ljudeh večvrednostni kompleks, pri ostalih pa vzbujajo zavist. Ameriški potrošnik je bil od nekdaj tak in to so pač kasneje prevzeli in implementirali na nivo evropskega kupca. Slogan bigger is better je pač tipičen način vzbujanja nečimernosti pri ljudeh, da si potem navzven prikazujejo svojo uspešnost tako, da vozijo ogromne SUV-e, ki jih 90% ljudi dejansko ne rabi in so čisti overkill.   To je bistvo tega videa in iskanje logike zakaj človek rabi ogromen SUV, ki ni niti pravi terenec, zraven je pa še neaerodinamičen, s preveliko težo, da ne rečem bajs, slabo lego na cesti za dinamično vožnjo, višjo porabo goriva in tako naprej. Zakj torej kupit SUV, če enako zmore večina avtomobilov v normalnih razmerah. 90% lastnikov SUV-ov pa itak ne zavijejo na terene, kjer bi vseeno zmogli več kot drugi avti, ampak še vedno ne toliko kot pravi terenci.                
    • Me ustavi policaj in pravi, naj pridem ven iz avta pogledat, da mi luč ne gori. Pa mu rečem, da tudi če pridem ven, ne bo gorela. Oba sva se smejala, ko mi je pisal kazen...
    • Ne se z dizli igrat pa do suhega tanka vozit. Dizel ima že tako ali tako res velik dometa, da ni treba do konca vozit in če tankaš pri zadnji četrtini tanka čuvaš še črpalko v tanku in ne samo visokotlačno.
    • Jap ta relacija je dobro pokrita že več kot 10 let, ko sem hodil v Prago še brez avta, sem izbral točno to pot. Se vsedeš v Grazu in za 8ur dvigneš in izstopiš na hlavnim nadraži
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.