Prijavi
-
Zadnja sporočila
-
To se uporabniki zmenite. Jaz sem imel nazadnje Mazdine projekcijske H7.
-
Imam eno prošnjo: dijak neke gimnazije razvija podjetniško idejo in se bo prijavili na tekmovanje POPRI – Podjetniki za prihodnost, ki spodbuja podjetnost, ustvarjalnost in inovativno razmišljanje mladih. Razvija idejo o snemljivih kotalkah/rolerjih, ki jih lahko uporabiš večkrat z različno obutvijo. Enostavno jih snameš in spraviš v nahrbtnik ter kasnje ponovno uporabiš. Za razvoj ideje zbira podatke o uporabnosti in interesu za takšno športno opremo. V ta namen je pripravil kratko anketo. Zbrani podatki bodo uporabljeni izključno za pripravo dokumentacije za tekmovanje POPRI. Pri vseh neumnostih, za katere imate čas, si vzemite še teh nekaj minut, pa izpolnite to anketo. Vam ne bo nič manjkalo, mulc bo pa dobil material za svoje delo... Uporaba rolerjev/kotalk pri otrocih - 1KA | Spletne ankete WWW.ONECLICKSURVEY.COM
-
Mazda ima luči na tem nivoju. Ravno včeraj sem vodil v dežju iz Lj proti Kopru in so luči delovale normalno.
-
Huh. Skozi se pa po forumu v zvezde kuje (tudi jaz), a zdaj smo našli prvo greško? 🤔
-