Skoči na vsebino

Mazda kofee bar

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Bandidos ice! TAKOOOOOOOOOJ!!! :danzoman:

Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.

• Odgovori 603
  • Ustvarjeno
  • Zadnji odgovor

Najbolj aktivni uporabniki v tej temi

Najbolj aktivni uporabniki v tej temi

Naložene slike

Napisano

Jaz ne bom ni? naro?il, sem si kar sam prinesel:

Davidoff Grand Cru No. 3:

Objavljena slika

in n-krat kozar?kov Armagnac:

Objavljena slika

Kjer je um vedno zaseden, je srce mirno in tiho; kjer um analizira in deli, srce usklajuje, zdru?uje in ?uti enost z vsem; in kjer um omahuje in dvomi, je srce mogo?no in samozavestno ter ve dobro kaj storiti.

Napisano

Bo mogo?e kdo kej popiu, zdele majo baje hepi avr, pa dostava v roku 5ih minut! :danzoman::ljubezen::P

Dobrodo?li na forumu!

Napisano

Bo mogo?e kdo kej popiu, zdele majo baje hepi avr, pa dostava v roku 5ih minut! :danzoman::ljubezen::P

Eno blondinko brez...bi jest zdej... sramezljiv

Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.

Napisano

a v tem baru je kaj za jest?

Je. Evo zate polnjena pleskavica. Bo OK?

post-245-1193318026_thumb.jpg

Sex, V6 and Rock 'N' Roll

Napisano

:hohoho::hohoho::hohoho::hohoho: ti si dons neki za hece a ne da :P

mmm,..js bi pa zdle eno dobro belo kavico s spenjenim mlekom Objavljena slika

si bom kr sama postregla,..z vami itak ni n? :P

Objavljena slika

NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!

Napisano

pa kje je moja pepsi <_< ?e tri dni ?akam na njo pa vam pravm da se mi mudi v ?olo :hohoho: sej je kelner ?e z dopusta <_<:D

If in doubt, flat out... 

Napisano

1 red bull

Belo kavo brez pene

in deci naravnega juica prosim...

... pa ?e en roglji?ek!!!

:aaaaa:

Feel free....

Napisano

a shit.... denarnico sem doma pozabil - pridem nazaj ;)

34910_1.png

• 2 tedna kasneje...
Napisano

Baje bo zrd telih simpati?nih brez-no?nih ?ivalc bar do nadaljnega zaprt, in?pektorji so rekl d za ??urke bi nm ?e pogledal skz prste, tole pa de ?ist preve?! :ne vem:

Si?i, kako si loh tako ?vau not spustu, zdj bo ?u pa posu "cu grunt" :whatever::huh:post-342-1194645644_thumb.jpg

Dobrodo?li na forumu!

Napisano

... zdj bo ?u pa posu "cu grunt"

zakaj pa? najprej da? glavo stran, pol pa ?op ?op ?op razseka? na 5cm delce, vr?e? na ra?enj in pojedina je tu :bravo::P . Pa ?e ?ist sve?a je, he he.

Kjer je um vedno zaseden, je srce mirno in tiho; kjer um analizira in deli, srce usklajuje, zdru?uje in ?uti enost z vsem; in kjer um omahuje in dvomi, je srce mogo?no in samozavestno ter ve dobro kaj storiti.

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• Mazdin v zadnji generaciji je biturbo in zato luknje ni več, ker potegne praktično iz kleti. Pri prvi generaciji šestke z dizlom je bil občutek res tak kot ga opisuješ, do 2000 obratov skoraj nič pol pa šus v rit. V drugi je bila variabilna turbina in se je to zgodilo že bistveno prej, kar je v večini primerov bilo super. Pri tretji pa kot sem opisal turbo luknje ni več.    Zdaj je pa takole, turbo luknja pri Superbu je, ker motor ni predviden, da bi ti pri 1500 obratih instantno dobil moč in zato rabi najprej prešaltat navzdol pol se pa zgodi in zgodi se ogromno.   Je pa nekaj res .... šmrk... ful pogrešam ročni menjalnik! Sej DSG je dober za... upokojence in analfabete avtomobilizma in lahkotne vožnje od A do B oziroma, ko se ti ne da delat z menjalnikom. Tam se izkaže in je super, zna veliko, se načeloma kar dobro obnaša in ne prestavlja za brezveze večino časa. Ampak niti približno ne zna tako dobro predvidevat in izbirat prestave kot bi jih jaz sam. Človek vidi, občuti, predvidi naslednji ovinek, serpentino, klanec gor in dol ter se odloči na te informacije kaj bo izbral in boljš kot avto poznaš boljš ga lahko voziš pravilno.   Pač ni druge, zagrabiš "ušesa" in se gremo simulacijo ročnega prestavljanja. Še dobro, da ni avto zoprn pa ti ne vsiljuje svoje volje, ampak ti pusti zelo veliko, tako da nasmeh do ušes je tu. Je pa vseeno ročni menjalnik le ročni, kjer si že samo po občutku na roki vedel v kateri prestavi si, tukaj je pa nekaj ugibanja, ker zvok motorja je dobro zadušen in vrtljaje motorja zaslišiš šele, ko je globoko čez 5000 obratov. Bo treba še vsaj kakih 10.000 kilometrov naredit, da bom pozabil ročni menjalnik pa da mi DSG pride v kri.😀
    • To smo že dali skozi. Utekanje je nekje do 1500km, sam sem pa zdaj pri 2500km.
    • Prodam komplet 4 novih zimskih pnevmatik Hankook 215/65 R16, skupaj z originalnimi Mazda platišči. Platišča in gume so popolnoma nova in nikoli uporabljena.  ✅ 4 × Hankook zimske pnevmatike ✅ Dimenzija: 215/65 R16 ✅ Nove, nevožene ✅ Originalna Mazda platišča ✅ Komplet pripravljen za takojšnjo uporabo Cena: 880€ za komplet (4 gume + platišča). Zraven podarim 4 letnih pnevmatik Toyo 215 55 R18, ki imajo prevoženih samo 4000  km (praktično nove, nameščene ob nakupu novega avtomobila). Možen ogled po dogovoru. Za resnega kupca možen dogovor glede cene. Za več informacij pišite v zasebno sporočilo ali pokličite 051311075.    
    • https://www.dnevnik.si/nedeljski/prosti-cas/magazin/skrivnost-stirih-srcnih-moz-triglav-je-padel-prej-kot-mont-blanc-2810016/
    • Kako pa gre tisto o utekanju novega motorja, pa da se od začetka malo bolj umirjeno vozi in podobno? Enkrat sem nekaj slišal o tem, ampak sem že malo pozabil...
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.