Skoči na vsebino

Pozicijska lu? v M6

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Ali je mogo?e pri M6 pri?gati (in pustiti pri?gani pri parkiranem avtomobilu) le pozicijske lu?i na eni strani?

I had a terrible education. I attended a school for emotionally disturbed teachers. (Woody Allen)

Napisano

Ali je mogo?e pri M6 pri?gati (in pustiti pri?gani pri parkiranem avtomobilu) le pozicijske lu?i na eni strani?

Kolikor jaz vem, M6 nima funkcije pravih parkirnih lu?i... :ne vem:

Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Zadnja sporočila

• Mazdin v zadnji generaciji je biturbo in zato luknje ni več, ker potegne praktično iz kleti. Pri prvi generaciji šestke z dizlom je bil občutek res tak kot ga opisuješ, do 2000 obratov skoraj nič pol pa šus v rit. V drugi je bila variabilna turbina in se je to zgodilo že bistveno prej, kar je v večini primerov bilo super. Pri tretji pa kot sem opisal turbo luknje ni več.    Zdaj je pa takole, turbo luknja pri Superbu je, ker motor ni predviden, da bi ti pri 1500 obratih instantno dobil moč in zato rabi najprej prešaltat navzdol pol se pa zgodi in zgodi se ogromno.   Je pa nekaj res .... šmrk... ful pogrešam ročni menjalnik! Sej DSG je dober za... upokojence in analfabete avtomobilizma in lahkotne vožnje od A do B oziroma, ko se ti ne da delat z menjalnikom. Tam se izkaže in je super, zna veliko, se načeloma kar dobro obnaša in ne prestavlja za brezveze večino časa. Ampak niti približno ne zna tako dobro predvidevat in izbirat prestave kot bi jih jaz sam. Človek vidi, občuti, predvidi naslednji ovinek, serpentino, klanec gor in dol ter se odloči na te informacije kaj bo izbral in boljš kot avto poznaš boljš ga lahko voziš pravilno.   Pač ni druge, zagrabiš "ušesa" in se gremo simulacijo ročnega prestavljanja. Še dobro, da ni avto zoprn pa ti ne vsiljuje svoje volje, ampak ti pusti zelo veliko, tako da nasmeh do ušes je tu. Je pa vseeno ročni menjalnik le ročni, kjer si že samo po občutku na roki vedel v kateri prestavi si, tukaj je pa nekaj ugibanja, ker zvok motorja je dobro zadušen in vrtljaje motorja zaslišiš šele, ko je globoko čez 5000 obratov. Bo treba še vsaj kakih 10.000 kilometrov naredit, da bom pozabil ročni menjalnik pa da mi DSG pride v kri.😀
    • To smo že dali skozi. Utekanje je nekje do 1500km, sam sem pa zdaj pri 2500km.
    • Prodam komplet 4 novih zimskih pnevmatik Hankook 215/65 R16, skupaj z originalnimi Mazda platišči. Platišča in gume so popolnoma nova in nikoli uporabljena.  ✅ 4 × Hankook zimske pnevmatike ✅ Dimenzija: 215/65 R16 ✅ Nove, nevožene ✅ Originalna Mazda platišča ✅ Komplet pripravljen za takojšnjo uporabo Cena: 880€ za komplet (4 gume + platišča). Zraven podarim 4 letnih pnevmatik Toyo 215 55 R18, ki imajo prevoženih samo 4000  km (praktično nove, nameščene ob nakupu novega avtomobila). Možen ogled po dogovoru. Za resnega kupca možen dogovor glede cene. Za več informacij pišite v zasebno sporočilo ali pokličite 051311075.    
    • https://www.dnevnik.si/nedeljski/prosti-cas/magazin/skrivnost-stirih-srcnih-moz-triglav-je-padel-prej-kot-mont-blanc-2810016/
    • Kako pa gre tisto o utekanju novega motorja, pa da se od začetka malo bolj umirjeno vozi in podobno? Enkrat sem nekaj slišal o tem, ampak sem že malo pozabil...
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.