Skoči na vsebino

Prijavi

• Zadnja sporočila

• - "Kakšna je bila noč z novo žensko?" - "Kot pri tišlarju." - "Kako to misliš?" - "Ona spredaj in zadaj dila, jaz pa prbit ko lajšta..."
    • Misliš med vožnjo? Ne vem, če ti bo kakšen proizvajalec to omogočil. Razen, če zamenjaš enoto za kakšno kitajsko.
    • No, evo, prav o tem smo govorili: - sodelavka s priimkom Pirih (letnik 1984) je na porodniški - sodelavka s priimkom Elshani (tudi ona je letnik 1984) je pravkar prinesla piškote, ker je postala babica...
    • Prvi jutranji v hladni senčki pri 30 stopinj....
    • Pijemo kavo, klepetamo, in sodelavka komentira: - "Včasih je bil 27 april praznik, dan upora proti okupatorju, in na proslavah so potem razlagali, kako so pregnali naciste, fašiste in imperialiste iz države. Zdaj pa sprejemamo ogromno tujcev v državo, nekje dobre 10.000* na leto, torej nas spet okupirajo in naša država jim pri tem še pomaga... Meni to ne gre skupaj..."   Pa se sodelavec naredi pameten: - "Okupacija je vojaško dejanje. Tisti, ki prepešačijo prek Kolpe pa niso v 'posebni vojaški operaciji'."   Pa sodelavka odgovarja: - "Moja nona je govorila Italijansko, moja hčer bo pa verjetno Albansko. Torej je razlika če te nekdo z orožjem prisili da sprejmeš njihov jezik in kulturo ali pa to sprejmeš prostovoljno."   Pa meni butne skozi možgane in bleknem: - "Zate je razlika je samo v kalibru: metek je kaliber 7'62, kurac je pa kalibra 55..."   Na koncu smo ugotovili, da bi bilo smešno, če ne bi bilo resnično...       * - kasneje smo preverili uradne podatke: leta 2025 se je v Slovenijo priselilo  približno 4.800 državljanov Slovenije in 28.300 tujih državljanov. Odselilo se je 5.100 slovenskih in 16.400 tujih državljanov. Selitveni prirast je tako znašal 11.500 oseb. (Statistični urad Republike Slovenije)
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.