Skoči na vsebino

AuxMod

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Pozdravljeni!

Vsi mazda?i, ki si lastimo kak?no novej?o mazdico, klejemo, ker enostavno z osnovnim radiom ne gre in ne gre predvajat MP3-jev. Vsem, ki bi si slu?ajno zamislili to stvar re?iti sporo?am, da te dni naro?am: AuxMod . Cena z vsemi stro?ki nebi smela prerasti 50?. ?e pa nebo nobene frke s po?tninami in carinami, pa bi se mogla ustavit ?e nekje pri 45?. Vsi, ki ste zainteresirani za skupni nakup, mi to javite na: mk.stajer@gmail.com.

Upam, da naredimo ?im ve?ji nakup, da dobimo ?e kaj dodatnega popusta.

p.s.: Vezje se priklopi na zadnji strani originalnega radia, kamor lahko pove?emo izhod iz recimo mp3 predvajalnika... zadeva se aktivira s 'media' oz. 'md/tape' gumbom.

p.s.2: lista kompatibilnosti (Pa ravno jaz sem med vpra?ljivimi =))

Objavljena slika

lp, Ale?.

mazda_banner.jpg
Napisano

Pozdravljeni!

Vsi mazda?i, ki si lastimo kak?no novej?o mazdico, klejemo, ker enostavno z osnovnim radiom ne gre in ne gre predvajat MP3-jev. Vsem, ki bi si slu?ajno zamislili to stvar re?iti sporo?am, da te dni naro?am: AuxMod . Cena z vsemi stro?ki nebi smela prerasti 50?. ?e pa nebo nobene frke s po?tninami in carinami, pa bi se mogla ustavit ?e nekje pri 45?. Vsi, ki ste zainteresirani za skupni nakup, mi to javite na: mk.stajer@gmail.com.

Upam, da naredimo ?im ve?ji nakup, da dobimo ?e kaj dodatnega popusta.

p.s.: Vezje se priklopi na zadnji strani originalnega radia, kamor lahko pove?emo izhod iz recimo mp3 predvajalnika... zadeva se aktivira s 'media' oz. 'md/tape' gumbom.

p.s.2: lista kompatibilnosti (Pa ravno jaz sem med vpra?ljivimi =))

Objavljena slika

lp, Ale?.

Kwa pa vem ?e je tole smiselno, ?e dobi? tukaj www.audio-link.eu vmesnik s katerim ti delajo vse komande, pa e mp3 playerja ne rabi?

Napisano

Kwa pa vem ?e je tole smiselno, ?e dobi? tukaj www.audio-link.eu vmesnik s katerim ti delajo vse komande, pa e mp3 playerja ne rabi?

nisem se poglabljal v nobeno izmed zadev, ker pa sem sam preve? len, da bi kaj takega naro?al, me zanima ?e bo kdo drug naro?al kaj takega, da je mogo?e zadevo upravljati s tipkami na volanu.

I had a terrible education. I attended a school for emotionally disturbed teachers. (Woody Allen)

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Zadnja sporočila

• Sploh ni važno! Nobeno osebno,politično itd. prepričanje  ti ne daje pravice nekoga ubiti! Smo to že imeli,pa se za slovenski narod ni najbolje končalo...poklali,postreljali,zazidali itd. so več slovencev,kot jih je uspelo okupatorju. Charli Kirk je dobro povedal,za kaj hodi na kampuse univerz znova in znova..."ko se nehamo pogovarjati nastopi nasilje..."
    • Poglej na ta kanal, ima par videov o Alexi   Za krpo ne vem, za porabo pa je odvisno kje se voziš, po mestu ali relacije.   Moja ima trenutno porabo 7,5l, to je polovico mestna vožnja, polovico relacija, prevoženih 3500 km. Če se peljem na relaciji ga spravim pod 6l, v mestu pa je je bolj 8-9l.   Meni je računalnik kazal range tudi že 740km.    
    • https://www.avto.net/Ads/details.asp?id=21447103&display=Mazda Mazda6
    • Čez lužo tako tardeči kot taplavi enako domoljubno peljejo državo v propad. Težava je le njihovo prepričanje da mora z njimi iti cel svet. 
    • Eno vprašanje glede govornih ukazov... Na papirjih ki mi jih je prodajalec sprintal glede opreme mojega je tudi Alexa glasovno upravljanje. Glasovno upravljanje se vklopi sicer ko pridržim tipko vendar pa nastavitve za Alexa glasovno upravljanje ne najdem nikjer.    Kako se to ponastavi, da začnem z nastavitvijo ponovno od začetka? Dal sem že na tovarniške nastavitve a tudi po tem ne dobim nikjer menija za vpis v Amazon račun.    Edit:   Katero čistilo in katere krpe uporabljati za armaturo? Sploh okrog ekrana? Sem probal z navadno mikrofibro pa se sploh ne da lepo brisat, ker je takšna površina, da krpa ne "teče" gladko po njej.    Kako je pa s porabo? Po prvem tankanju mi je range kazalo 470km. Malo čudno, da je tako nizek range.    A se bo to še vpeljalo in bo tudi doseg višji po tankanju?    Koliko vam kaže doseg po tankanju?  
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.