Skoči na vsebino

Prijavi

• Zadnja sporočila

• Če ga ne morejo tekmeci zlomit, ga je tokrat veter. 9 m dlje je skočil pa bil "šele" drugi. 
    • Kako to vidiš, da je izklopilo auto način dolgih? Jaz vem, da edino kar je napaka je to, da na veliko napiše nekaj v zvezi z camera mulfunction al neki podobnega. Če izklopi modro lučko in da zeleno to še ne pomeni, da je izklopljeno zaradi napake, ampak da razmere niso ustrezne za uporabo dolgih. To je recimo v zmerno osvetljenih mestnih ulicah oziroma, če se pelješ, kjer je veliko zunanjih virov svetlobe. Potem naslednja zadeva, ki "ugaša" auto je vožnja pod določeno hitrostjo. Ja to je malo nenavadno, ampak po drugi strani razumljivo, saj recimo pri 40km/h res ne rabiš z dolgimi osvetljevat okolico.   Tako, da dvomim, da gre tole pod napako ampak je pač tak način delovanja.     
    • Realno napisano... 
    • Tole je skoraj bolj verjetno kot pa, da bi bilo naključno narobe vse tisto kar omenja @tommzy Na ta način so meni ruknali Alfo R. 156 in prešpricali blatnik brez moje vednosti. To smo ugotovili pri prodaji staro za novo na Selmarju kjer so preverili debelino laka pri celem avtu! Zagotovil sem mu, da ni karamboliran in mi je verjel in tudi povedal za delavnice kjer te manjše stvari na hitro popravijo.  Moram pa rečt, da je bilo vse skupaj odlično popravljeno. 🤗
    • Jaz imam pa eno drugo teorijo (ne jemljite resno). 😁 @tommzy je omenil, da odstopa odtenek barve. Tu se začne. Avto so ruknili pri prevozu na ladjo in gre na popravilo v delavnico. Mehaniki vidijo biznis. Pobarvajo odbijač (slabo), zraven poberejo iz vrat nove zvočnike, notri dajo stare, slabo sestavijo - črički. Poberejo ven nove svečke in injektorje, stare not - višja poraba, enako za luči in elektroniko. Avto mu predajo "kot nov". Ni povezano s tem, da sem gledal 151 epizod Mentalista.
  • Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.