?orti praznuje
Ustvari kratki URL
-
Zadnja sporočila
-
Meni en boljših božičnih komadov,ki ga res rad poslušam. Mi je lepo,da je Rea našel svoj jaz in srčno zadovoljstvo v glasbi,ker je bil bolj duša Blues-a,čeprav so založbe z njim bolj preferirale komercialo. Škoda ga je-en velikih nas je zapustil🥺
-
Glede matričnih luči... res, da svetijo kot bi bilo pri belem dnevu, tudi preklapljajo solidno ob normalnem prometu in vidljivosti. Me pa zelo moti, da se svetloba od prometnih znakov in večjih napisnih tabel, tako močno odbija, da kar bode v oči in raje izklopim avtomatiko, ter vozim samo z kratkimi lučmi. Pri vožnji v dežju je to še posebej moteče. Sicer še nisem vozil drugega avta z matričnimi lučmi, ampak ali nebi morale v tem primetru luči senčiti tudi prometne znake? Mi je pa zanimivo, ko se peljem po cesti, kjer so zraven drevesa, luči svetijo visoko v krošnje dreves. Sicer je fajn za videti, ampak neke uporabne vrednosti ne vidim. Se mi je pa zadnjič prvič zgodilo, da so luči v gosti megli in nasproti približajočemu se avtu, nenadoma preklopile na dolge. Tip mi je upravičeno blendal ko zmešan, jaz pa nič kriv.
-
Od Mraušk Mčk · Napisano
Germanija samo 0.1 % rasti. Rešitev je da Rusi res napadejo tako kot si želi, in nam vsem že dolgo časa obljublja lajdra&co. Pa da potem Rheinmetall končno začne na veliko proizvajat tanke. Če so se Nemci že odločili da ne bodo več izdelovali edino kar dobro znajo - avtomobile. Nemčija letos le z 0,1-odstotno rastjo BDP-ja. Četrtina podjetij napoveduje poslabšanje. WWW.RTVSLO.SI V Nemčiji je bila letos rast bruto domačega proizvoda le 0,1-odstotna. Prihodnje leto se bo rast nekoliko povečala – za 0,6 odstotka, k temu...
-
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.