fare Napisano 12. april, 2008 Prijavi Napisano 12. april, 2008 Zdravo, ker sem po temah na forumu ugotovil da so Mazdini dizli kar problemati?ni se bom raj?e odlo?il za nakup bencinske variante in sicer 2.0, 141km. Zanima me kak so kaj te ma?ine ker o njih ne vem ni?? npr: poraba, pospe?ek, navor in ali so na verigo ali jermen? hvala, lp Citiraj
Alex Napisano 12. april, 2008 Prijavi Napisano 12. april, 2008 Kdo pa pravi,da so motorji problemati?ni? Citiraj
madmax Napisano 12. april, 2008 Prijavi Napisano 12. april, 2008 verjetno misli na faceliftan model ki ima DPF drega? pa :ne vem: Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 12. april, 2008 Prijavi Napisano 12. april, 2008 je madmax napisal: verjetno misli na faceliftan model ki ima DPF drega? pa :ne vem: ?lovek slabo si prebral, on spra?uje za bencinarja, DPF imajo samo dizli. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
LEPI Napisano 12. april, 2008 Prijavi Napisano 12. april, 2008 je YavarYe X6V6 napisal: ?lovek slabo si prebral, on spra?uje za bencinarja, DPF imajo samo dizli. Zdravo,ker sem po temah na forumu ugotovil da so Mazdini dizli kar problemati?ni se bom raj?e odlo?il za nakup bencinske variante in sicer 2.0, 141km. Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.