Skoči na vsebino

Priporočeno sporočilo

Napisano

bok

pri speljevanju v rikverc se slisi kovinski pok nekje pri masini. ce se nadaljujem speljevanje v rikverc ne poka vec dokler spet ne speljem naprej in nato spet v rikverc. gre za mazdo 3 1.6 bencinar.

bit podgurc je luksuz!

ni ga vitamina ?ez liter vina!

Napisano

Imel enake probleme z Mazdo3 1.6 bencinar. Zapeljal do Gama servisa v BTC.

Zamenjali neke vijake, podlo?ke... in sedaj je OK. Garancija.

a se lahko pozanima? kaj so menjal pa na katerem delu, lahko pa mi po?lje? tvoj gsm na klavd-ales@volja.net

bit podgurc je luksuz!

Napisano

hvala za odgovor

sem se tudi pri AC Cosmos pozanimal pa so mi djali da je to serijska napaka,V bistvu je pa treba dva vijaka zamenjat. sem jih narocil.

bit podgurc je luksuz!

• 4 let kasneje...
Napisano

hvala za odgovor

sem se tudi pri AC Cosmos pozanimal pa so mi djali da je to serijska napaka,V bistvu je pa treba dva vijaka zamenjat. sem jih narocil.

kolk si pla?av''??

Not drink when Drive

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Zadnja sporočila

• Tudi jaz... a je to kej narobe?    
    • Saj to pa verjamem in upam, da nimate toliko problemov. Saj vsakemu kateremu rečem je malo čudno saj je pač Mazda.    Saj jaz sem tudi upal da bo top. In ne nimam ne časa ne volje, da bi iskal napake in letal po servisih po dokazila... Tudi nič nimam od tega. Le slabo voljo pa manj živcev... 🤣   Tudi meni ni jasno kaj se dogaja s tem avtom.  En detajl... Ko sem naročil avto mi je bilo rečeno, da naj bi bil konec septembra ali v začetku oktobra dostavljen...    Bil pa je že okrog 10.9 v avtohiši... Kar je "presenetilo" tudi prodajalca.    To mi je bilo malo čudno... Verjetno je stal nekje na zalogi... Je pa dejansko 2025 letnik.    Ne vem kaj je ampak nekaj ga očitno elektrika zajebava... Že matrični ne delajo tsko kot morajo. Občasno.    Nov do ene 5-7.000 prevoženih ni nič škripal. Sedaj povsod.  Sicer pa po tujih forumih pišejo o škripanju tako, da nisem edini očitno...   Bremze škripajo od novega. Pa ko manevriram na parkplacu in obračam volan ko grem rikverc ali naprej z rahlo pritisnjeno bremzo vse škripa... Bremze in na podvozju.  Mazda pravi, da je to normalno. 🙃   Ne vem no.... Ne govorim, da je Mazda sranje a očitno sem jaz dobil slab primerek. 
    • @tommzy iz kje pa si, ker ta tvoj avto bi prav rad videl.
    • Sem pod "gume" obljubil zapis o porabi goriva na GYkah in lahko povem, da je celo malo manjša kot na Bridgestonkah po enem tanku goriva. Je pa vožnja bolj mehka, udobnejša in gume na mokri cesti držijo res odlično, ko pelješ čez zavoj. Zadovoljen zaenkrat..... 
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.