Skoči na vsebino

Gokart racing

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

?ist tko ... glede na to da vozte mazde, ste verjetno nekaj ?portinika.

Zanima me ?e kej hodte na Gokart race-e. Jst sm bil v?eraj (prvi?) v Lj. v Rollbaru.

?e je ?e kdo bil bi blo lepo da bi napisal svoj ?as.

BTW, proga je spremenjena, rekord je 30.604

Moj ?as: 33.200 sramezljiv , pa obljubim da ga bom ?e izbolj?al (preve? se mi je dopadlo k je zadnji konc odna?al) :P

lahko bi se pa tudi kdaj zmenli k mamo sre?anje ob nedeljah, da bi pli malo peljat ! ;)

I'm not trying to impress you ... but I have a tractor.
Napisano

Ni vse v proporcah, marsikej je tudi v tehniki :P

Hehe, sicer ne vem kaj se klele ?irokoustim saj sem zadnji? odpeljal Gokart ?e pred tolkimi leti, da se sploh ve? ne spomnim, kako to zgleda.

A ja, se prijavim za dirko tako, da vam omogo?im, da vsaj ne boste zadnji - 110kg je pa? (pre)velik udarec za pospe?ke :hohoho::hohoho:

33112_1.png

Napisano

Jaz sem pa tekmoval v junioru...to je blo v turciji...

V BTC-ju sem bil enkrat in prvic probal elektro-kart...hecen feeling...ce se prav spomnim sem mel cas malo slabsi kot je bil tisti od najboljse punce tam na steni :D

Mi je bil pa bolj vsec tist karting na sentvidu (asfalt in benz karti) sam je ze dolgo ni vec :(

It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see

Napisano

J

Mi je bil pa bolj vsec tist karting na sentvidu (asfalt in benz karti) sam je ze dolgo ni vec :(

Je pa nekje na ?tajerskem, ?e se ne motim (Maribor ali Ptuj??) Tam vem, da je asfalt in benz. Tudi meni se bolj dopadejo bencinski.

Aja, pa moralno ?ist potolkli. Mam samo 63 Kg, tko da sm mel verjetno zaradi tega tolk dober ?as :(:dudek:

Napisano

Je pa nekje na ?tajerskem, ?e se ne motim (Maribor ali Ptuj??) Tam vem, da je asfalt in benz. Tudi meni se bolj dopadejo bencinski.

Aja, pa moralno ?ist potolkli. Mam samo 63 Kg, tko da sm mel verjetno zaradi tega tolk dober ?as :(:dudek:

:D ja blizu ptuja ga mas v hajdosah,sem dosti tam :bravo:

mazdamaf311474.jpg

MAZDA POWER

Napisano

He he,keri se spomnite kaj je blo lani na kartingu v Grazu? :D A vam morem ?e 1x pokazat kak se vozi? :P

Ti?a vun!!

Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!

Napisano

He he,keri se spomnite kaj je blo lani na kartingu v Grazu? :D A vam morem ?e 1x pokazat kak se vozi? :P

Kdaj ? :danzoman:

Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS.

"Life is too short, to drive slow-shitty cars."

Napisano

V Luciji sem bil pred k?nim mesecem, so tamo?ni, samo je s ?raufom narejena blokada da ne more? gasa prtegnt, pa ko prav ?uti? da bi du?a ?e dala :hohoho:

Napisano

Kdaj ? :danzoman:

Kr spomni se. :D

Ti?a vun!!

Napisano

Aja..... sramezljiv Ja zmente se,pa javite. ;) Samo jaz elektri?nih ne bi glih ne......raje bencinske. :bravo:

Ti?a vun!!

Napisano

Mi smo ga prodali.druga?e bi s svojim lahko malo podirkal. :(

Gremo en vikend na morje pa gasa, tako in druga?e. :bravo:

Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS.

"Life is too short, to drive slow-shitty cars."

Napisano

He he,tudi lahko ja,samo da bom mel ?as takrat. ;)

Ti?a vun!!

Napisano

Jaaaaaaaaa jest tut na gokarte :ouje:

Sem takoj za. Vsaki? ko grem mim Rollbara si re?em "ja, naslednji? pa res grem :P"

Nazadnje sem bla lani en dan pred glavno vo?njo... :D

Napisano

Jaaaaaaaaa jest tut na gokarte :ouje:

Sem takoj za. Vsaki? ko grem mim Rollbara si re?em "ja, naslednji? pa res grem :P"

Nazadnje sem bla lani en dan pred glavno vo?njo... :D

Si ?la mal driftat pred izpitom...? :bravo::hohoho:

Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.

Napisano

v ?torah pri celju imamo gokarte bencinske in progo :bravo:

Kje je to to?no?

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Zadnja sporočila

• Ja, sej to … če bi prodajal, bi tudi razložil to težavo, ne bi ga kar tako dal naprej. Jaz sem ga recimo kupil s to napako, za katero nisem vedel.. to je res butasto.
    • Fak, kakšne nasvete eni ponujajo... prodaj enmu drugemu, da se ga zajebe pa naj se on ukvarja s tem. Smešno, k bi pa nekdo drug kontra to naredil bi blo pa jokanja kolk je folk nefer in prevarantski.
    • To je verjetno neki v zvezi s prebavnimi motnjami. Če si zaprt si dol zaprt in ne gor.
    • Pozdravljeni, Nekaj časa nazaj sem pisal, da imam težavo na moji Mazdi 6 (2017, 2.2d, 150 hp, 170.000 km). Recimo, da pospešim do 170 km/h, potem pa spustim gas in preidem na motorno zaviranje, nekje pri 140–150 km/h avto preklopi v safe mode. Nekateri so rekli, da je težava v odmični gredi. Pelko je to preveril in zamenjal podložke, ampak težava ni bila odpravljena. Nato sem poklical še enega mehanika, ki dela z Mazdami. Rekel je, da bi ponovno pregledal odmično gred in vakumsko črpalko, ampak naj bi pri teh motorjih pogosto prihajalo tudi do težav z verigo, ki jo je treba zamenjati. Omenil je strošek okoli 1500–2000 € za odmično gred, vakuum, sito in verigo. Svetoval mi je celo, da naj avto prodam, tudi če pod ceno, saj naj bi bili ti motorji zelo problematični. Iskreno ne vem, kaj bi naredil v tem primeru. Avto sicer lepo teče, safe mode je sicer moteč, ampak se ne pojavlja pogosto. Ne vem pa, koliko časa bo avto še zdržal, glede na vse forume in komentarje o tem motorju.   Kaj bi mi vi predlagali?   Hvala! Lep pozdrav.
    • Kakovost izdelkov v Hervisu ne ustreza ceni le teh. Logično da na tak način lahko le dol zapro.   BTW, a kdo ve zakaj se reče da neko firmo dol zapro?
  • Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.