Prijavi
-
Zadnja sporočila
-
Poleg tega pa je pri nas recimo skoraj nujno to, da so nepremičnine lastniške… pa avti tudi, čeprav na kredit… V Nemčiji pa je ogromno avtomobilov na lizing… in to ta pravi lizing, en finančni, kot je večinoma pri nas… in živijo v najemniških stanovanjih ali hišah…
-
Sam ne same vode... trust me, sem naredil to napako enkrat in edinkrat. Obvezno notri nekaj energijskega sotonic varjante. Ker kako te sama voda zabije to ni res. Enostavno te blokira v kaki vročini in kr obtičiš z energijo. Strašljivo... ne bom nikoli pozabil, kako nemočnega sem se počutil takrat.
-
Ne rabiš, to je staro 10 mes. in je vse mehko kot puter.... 👍😉 Ga ne vleče skup..... 🤗👌
-
Pa tko je povsod, sam tega ne vidiš an prvi pogled, ko se pelješ skozi Nemška mesta. Al pa katera druga. Na cestah, na počitniških destinacijah, v nobel lokalih pač ne vidiš revnejših zato misliš, da jih ni. Pa so, samo ne morejo nikamor pa doma čičkajo v najetem stanovanju na 40 kvadratih. Tko to je.
-
Lahko... gremo pa tud recimo lahko turo treh "vrhov". Najprej na Rožnik pa dol pa na Ljubljanski grad pa dol pa spet gor na Golovec in naprej na Orle.
-