Skoči na vsebino

Prijavi

• Zadnja sporočila

• Dejansko me ta dizel vedno preseneča s svojo porabo. Ko sem ga pred kakim mesecem imel za 3 dni sem imel porabo po glavni cesti pri vožnji s prometnim tokom porabo 4,4 l/100 km (cca 20 min vožnje), kombinirana vožnja 50% AC 25 % GC in 25 % mesto (cca 400 km) pa 6,4 l/100 km.
    • Vprašanje je tudi koliko je stara in v kakem stanju je bila kupljena! 🤔 Lako, da je bila karambolirana in poceni nazaj sestavljena.... 
    • Joj kake pecikle pa mate to.... 
    • Men je pa vseen smešno, ker, ko se pogovarjamo o top specs Superbu, ki je načeloma vrh ponudbe znamke, je cena 54k€ nezaslišana in nenormalno visoka. Potem imamo pa tukaj Mazdin SUV, kjer se vse šele začne pri 66k€, top spec pa je verjetno tam nekje pri slabih 75k€ je pa vse normalno.   Osebno mislim, da bi vsaj 10k€ morala bit ta Mazda cenejša, ker trenutno to ni ravno ugoden nakup sploh ob dejstvu, da nekoč so Mazde bile res price/performance/quality ene izmed najboljših izbir na trgu.
    • Tako kot gre žlica težje skozi med, kot vodo. Tako grejo zobniki težje skozi višjo viskoznost.   Nove mašine so dosti bolj natančne in jim bolj viskozno olje ne paše.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.