Prijavi
-
Zadnja sporočila
-
Možno je, da je katerikoli od O2 senzorjev. Torej senzor za pretok zraka pred motorjem, senzor kisika za motorjem ali pa lambda. Opcija je tudi katalizator. Nekaj ne dela na optimumu in prižge lučko. Če se ti prej ni to dogajalo, potem je nekaj narobe. Lahko, da je samo kateri senzor fuč ali pa kaj drugega. Na računalnik ga priklopi, mogoče se kaj pokaže. Čeprav pri teh lučkah, ki se prižigajo in ugašajo je ponavadi bolj malo znanega oz. ti mora dober mehanik tolmačiti napako.
-
Na mazdi 3 1.6 bencinar, letnik 2010 se mi je prižgala lučka za motor, zamenjali smo lambda sonda senzor (Denso), vendar se je lučka za par dni ponovno prižgala. Nekaj časa gori, potem spet ugasne,... Kaj bi še lahko bilo narobe?
-
Projekt se je malo zavlekel. Mogoče malo preveč zavlekel... Pravzaprav se je zelo preveč zavlekel...
-
@tommzy Na list papirja napiši vse odkrite napake, težave in avto čim prej pelji na servis. Morda ne bodo takoj rešili čisto vseh, nekaj pa se bo sigurno lahko rešlilo Glede predvidenih km, jaz tega spoh ne gledam. Vem da po mestu naredim cca. 500 km z enim tankom in to je to. Sedaj ko je mrzlo bo verjetno še manj. Trenutno mi kaže popvrečno porabo 8,8 L, vse mestna vožnja. Sem pa tankal prejšnji teden. LP
-
-
Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)