Skoči na vsebino

Prijavi

• Zadnja sporočila

• Ja to maš pa kr prav... mel sem veliko srečo, da je bil točno takšen kot sem ga hotel, od barve, opreme, motorja. Kot bi bil zame delan in dejansko je bil na ladji, ki je šla v Antwerpen, če se ne motim. 
    • Ja s SUV-i so res lepo nategnili folk, ki se je nato še celo pripravljen spustit v besedni dvoboj, kako je SUV ultimativna zadeva in da smo drugače misleči pač zastareli starčki, ki nas je davno povozil čas.   Drugače pa ja... točno to je ne bom vedel kako se vozi Superb, če bom Kodiaka testiral. Edino mogoče bom vsaj videl a je to ta motor, ki ga iščem, al gremo nazaj na dizla.   Aja, a maš DCC plus vzmetenje na Kokdaku? A je kej glasno, ker to naj bi bila kar rak rana vseh VAGin.  
    • Resno? Kaj je bil že v Kopru ali pa ob hrvaški obali na ladji?   Meni so leta 2019 za M6 najboljši G + polna oprema, rekli 6 mescev. Naročajo nekak na intervale in da z ladjo pride. Al pa vzami to kar je tu na lagerju. Motor testiraj v Kokodaku. Lega pa bo boljša. Če ne pa pelji preteklo generacijo. Nova bo težko slabša.
    • Žal teh ni... model je komaj dobro leto in pol star, pa še TSI motor me zanima... 
    • Hja od tega, da sem se na gada usedel, pa do tega, da sem šel na 15 urni marš v ganc novih čevljih. Zadnje tri kilometre navzdol sem moral hodit ritensko. Pa 1x sva pozabila vodo s sabo po vročini cel dan pa iskat potočke. Ampak važn, da je mel fotr 25m debele vrvi v ruzaku in ta težek rešpetlin pa samo treking sva se šla nobenih plezelnih podvigov.    Oh ja... če se ti po vsem tem ne zagravža celodnevna hoja po hribih, pol moraš bit kr velik mazohista.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.