Skoči na vsebino

Prijavi

• Zadnja sporočila

• Ta 2.0 je kr žejn. Ima ga kolwga v novem A5.   Ampak kdo sem jaz, da bom pamet solil, jaz imam še bolj iracionalno vozilo.
    • Hm, ampak obstajajo tudi drugi, bolj neracionalni motorji,pa veliko bolj zabavni za vozit. Ta je bolj "ljudski" motor. Nič posebnega 
    • Vem, čisto nasprotje kar mam zdajle. Ampak a veš kako pravijo, samo enkrat živiš pa mogoče je ravno zdaj čas, da kupim nekaj kar ni najbolj racionalno, zna pa mal neke druge neracionalne čute pobožat. Mogoče si pa zaslužim, da pa enkrat grem na ta teren neracionalnosti pa se imam fino. 😜
    • 118000 Takole pravi čet:  Koliko je “normalna" poraba pri Mazdi 6,  2,2 skayaktiv? Proizvajalci običajno navajajo, da je lahko poraba tudi do 0,5 L na 1.000 km (kar je sicer skrajna meja). Tvoja poraba je približno: 0,5 L na 15.000 km = zelo zmerna poraba Za dizelski 2.2 Skyactiv-D je to precej običajno, posebej če: voziš veliko po avtocesti (višji obrati), ima avto DPF regeneracije, uporabljaš tanjše olje (npr. 0W-30)   Moja se vozi večinoma po avtocesti, ko se vozi. In to ne počasi...
    • Če govorimo tu o 2.0 tsi motorju, ne verjamem, da boš ne vem kako zadovoljen. Vozil sem ga v novem A4, resda 4x4, a poraba ni za prehvalit. Z lahkoto preko 8litrov, če ga malo teraš pa bližje 9 litrom. Tudi na velik navor pozabi. Ja, gre lepo, a pije.
  • Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.