Prijavi
-
Zadnja sporočila
-
V nastavitve na profilu si vpiši, da ga prosiš, da piše preverjena dejstva, da če kaj domneva ali sklepa, da to enoznačno označi nad odstavkom. Prav tako, če si že kaj izmisli, more tudi to označit. Je takoj svet dosti lepši. Ampak ja, za tako iskanje 100% google.
-
Kdaj? Pravkar. In kdo me je nategnil? Umetna inteligenca. Sem vprašal ChatGPT za naslov in je izjavil, da v moji okolici ni nikogar, ki bi izvajal take storitve, da pa sta v Bovcu kar dva. In ker sem bil danes v Tolminu, sem prikljuknil prikolico za BTjca, naložil tistih 350 kg in iz Tolmina potegnil v Bovec. Na prvem naslovu zvem, da so pred enim letom zaprli firmo (stečaj). Na drugem naslovu zvem, da se sploh nikoli niso ukvarjali ne s tem ne s čim podobnim... Vnesem to v ChatGPT pa napiše: - "Potem je najboljša možnost da peljete v Domžale." In tako sem se več kot uro in pol prevažal po svetu in vlačil prikolico. No, je pa treba priznati, da nikakor ne zastonj. Zaman ja, zastonj pa ne... Drugič bom pa raje strica Googla vprašal, bo bolj zanesljivo...
-
Dražje gorivo imajo kot mi... 😂 Mi bomo ta čas še malo zraven zaslužili, goriva je dovolj brez skrbi.... 😉
-
Je prijatelj podedoval eno hišo. Pa ugotovi, da je njegov stric spravljal vse izvode časopisov. In pride k meni, če bi to odpeljal na odpad. Dobro, zakaj pa ne. Včeraj naloživa in danes spotoma odpeljem. Že po poti ugotavljam, da je kar nekaj teže in si mislim sam pri sebi, da bi mu rekel, da obdržim desetino 'dobička'. Pridem do odpada in na tehtnici ugotovim, da je 580 kg papirja. Potem pa presenečenje: In potem naj otroke učim ekologije in zbiram za njihove 'papirne akcije' in podobno. Ma vrzi na kup in zažgi! Za 11,60€ sva dva celo popoldne vlačila ta papir v BTjca in potem sem sam vozil to v dolino! Dobro, da je bilo spotoma (okoli 250 metrov ovinka) ker če bi šel samo zaradi tega, bi komaj potne stroške pokrilo (nafto za BTjca in dve pivi za 'posadko')...
-