?iga Colja & Fifth Gear
Ustvari kratki URL
-
Zadnja sporočila
-
Samo to upokojensko življenje je res težko. Vsak dan vstanem ob 5.30, zajtrk in nato plaža. Tam preplavam nekje okoli kilometra in ob 10. uri najpozneje domov. Sedaj poleti je prevroče za kolo.😕 Tudi tako vzdržujem kondicijo.
-
V vsakem primeru se moramo oborožiti do zob. Pa kdor pride nepovabljen, ga pač izženemo. V vsakem primeru raje kupujem ameriško kot rusko. Kaj lahko kupim rusko razen lade in zaporošca? Aja, vodko. 😊
-
Ne zastopm, prou res, da ne... Pes je, pije, poležava na trosedu, se praska in žena pravi, da je cukrček in ga obožuje. Jaz delam vse isto in mi pravi, da sem prašič, lenuh...
-
A res... Koreja, Vietnam, Irak, Afganistan, Somalija, Jemen, Suez, Libanon, Kuba, Dominikanska Republika, Granada, Panama,Haiti, Srbija, .... o pomaganju pri raznoraznih pučih in nasilnih spremembam oblasti pa raje ne bom, ker je seznam predolg in ga nihče ne bo bral. Ja tud v Ukrajini 2014. Dejte mal manj s plašnicami okrog hodit pa se ne sprenevedat, da je USA ultimativni good guy. Ni, kot tud Rusija ni, ampak Rusija nima niti 10% ameriškega vpliva na svetovno dogajanje. In ne Rusija ne bo napadla EU, kot se ves čas pumpate in hajpate. Prej se nam lahko zgodi, da jo fašemo od amijev (severni tok 2 je že recimo njihovo maslo) še bolj verjetno pa bomo sami sebi največji sovražnik. Zgodovina pač niso ameriški herojski filmi pa če si nekateri to še tako želite.
-
Imaš prav, to je tema elektromobilnost. Ampak ja, predvsem levaki radi napadajo ob vsakim priložnosti ZDA.
-
-
Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.