Prijavi
-
Zadnja sporočila
-
Pozdravljeni Nabavil bom mazda cx30 2.5 Zanima me ali je kdo od vas montiral vlečno kljuko za ta tip avta. In seveda ali ste nabavili kljuko, kar v mazda center ali ste nabavili kje drugje? Cene varirajo bi pa rad kupil kvalitetno kljuko. Uporabljal bi jo pa prednostno za prevoz 2x električno kolo. Zanimajo me vaše izkušnje in pa seveda kakšen nasvet katero kljuko i. Pa seveda nadgradnja za prrvoz koles. Lp.
-
Od kje ti to da je sp imel ugodnejse kot doo? Prej obratno odvisno od narave dela, obdavcitve, stroskov, registracije prometa v eu... Si ga kdaj imel? Jaz sem ze desetletje v tem...tiste čenče o minimalcih pa to ne obstajajo...za vse je podlaga promet. Na minimalcu ne mores biti kar tako
-
Glih zadnjih par mescov sem gledov da bi sel na SP, pa me je minilo. Sem racunov koliko bi mi ostalo na koncu kot SP, in ce vracunam da bi kot pogodbenik delov na projektih nekje po 1 leto, se mi ne splaca, da delam za tisti denar, pa vsako leto nov projekt iscem, al pa se pregovarjam da se obstojeci podaljsa. Enostavno ni vredno mojih zivcev za uno malo razliko napram redni zaposlitvi
-
To je pa splošno znano. Sam sem prodal M6 nekomu, ki je v prvi vrsti iskal CX-5, pa je bil prepočasen.
-