brezy Napisano 29. maj, 2009 Prijavi Napisano 29. maj, 2009 Zanima me ali je kdo ?e imel tako te?avo in kaj naj bi to bilo. Avto ko je hladen (ve?inoma hladen) mi pri?ge oz za?ene in potem ?ez kako sekundo ali dve ugasne. Nato ponovno pri?gem in kako sekundo ali dve verglam da pri?ge. Se je tudi ?e zgodilo da sem vreglal dlje. Ali mogo?e kdo ve kaj naj bi to bilo? Imam pa M6 letnik 04 dizel 136 KM. Citiraj
Boss Napisano 29. maj, 2009 Prijavi Napisano 29. maj, 2009 Tole bo kak?en senzor, al pa merilec pretoka zraka... o?itno ne zna pravilne me?ance zrak gorivo narest pa ga zadu?i. Pol ma pa problem, da ga ponovno uspe? zagnat, ker si je zapomnu zadnje stanje, ki ni pravo. Po moje bo treba mal servis obiskt pa naj prklopjo na ra?unalnik. Citiraj
brezy Napisano 29. maj, 2009 Avtor Prijavi Napisano 29. maj, 2009 Ja ?isto mo?no danes recimo je bilo vse ok pri?gal in ni? ugasnil. Ko je mi Yavar popravljal xenon je izklopil akumulator in po ponovnem vklopu je nekaj sporo?il v zvezi s pretokom zraka, ?e se prav spomnim lahko, da je kaj v povezavi s tem. Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.