Prijavi
-
Zadnja sporočila
-
Načeloma se strinjam. Ampak bi moralo biti recipročno, na levi ne bi smeli biti vedno "novi obrazi". Predvsem bi moral golobnjak spakirati. Ko ne bo več teh dveh, bo bolje. Tako se pa trenutno izbira med dvema slabima opcijama. Ostanejo še neki čudni Friki v ostalih strankah.
-
Ampak, a veš, da imam z lastno krvjo manj problema, kot pa s tujo. Mislim, sam se porezal, do kosti, pa je špricalo kot pri vodnjaku pa sem se uspel sam oskrbet brez panike in česa drugega. Ko pa probam nekoga drugega se mi pa roke tresejo... ne da bi se sesedel ali skup padal, ampak ne vem kaj je to... mogoče strah, da bi karkoli zajebal. K sreči, sem bil do sedaj samo v eni taki situaciji pa še tist ni bilo drastično kritično. Drugač, pa prva pomoč iz Tosame je za moje pojme še vedno ta boljša izbira in nekoliko višja cena se itak porazgubi v roku 5 let, ko še ni treba menjat.
-
Ne vem. Kaj bi moral napisati? Ok. Bom kupoval pri nas, pa četudi bo benzin po 3 evre. In bom dal za voziček hrane pol več pri nas. Važno je, da teh naši voluharji služijo. 😉
-
Včeraj sem se pogovarjal z enim kolegom, ki je radiolog v eni od bolnišnic na obali. Ko mi je povedal, koliko ima dopusta, mu nisem verjel. Ima namreč 55 dni dopusta,.kar je največ, kar lahko imaš. 😳 Pa mu manjka še deset let do upokojitve. Potem se pa čudimo, da nikoli ni dovolj osebja v bolnicah. Tri mesece dopusta, oni imajo itak ful bolniških , pa jih ni skoraj pol leta v službi. Bravo.👍 Boš videl, kaka uživancija je to. Potem boš lahko šel vsak dan kam, ko tako rad hodiš na izlete in potovanja. Edino evrčkov ne bo več toliko, kot sedaj, ko še delaš.
-
-
Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)