Skoči na vsebino

Priporočeno sporočilo

Napisano

En ?as bo? imel mir, potem bo treba ponovit postopek...kdaj pa je odvisno kak?ne relacije vozi? :D

Ve?ino 40km do slu?be v eno smer, malo pa tudi kraj?e razdalje

Napisano

Ve?ino 40km do slu?be v eno smer, malo pa tudi kraj?e razdalje

ve? kot je mestne vo?nje, prej ga bo zabilo, enako kot dpf...

www.gistel.si

• 2 tedna kasneje...
  • 3 meseci kasneje...
Napisano

Se dal kar isto nazdaj. Niso bile ni po?kodovane.

Sam je pa tole ena je*** dol dobit. Sm rabu skor cel dan.

Druga?e pa tisto le?i??e ki zapira pretok mora zapret v nulo? Ker pri mojem konusna glava ne zapre luknje do konca. Na dveh mestih se vidi malo ?pranje. ?istilo je kar steklo ven ko sem ga pucal.

• 3 meseci kasneje...
Napisano

sicer tema za EGR, mene pa zanima tole, ce kdo razume kaj so hotli povedat, kako se ga da noter?

Create access to the intake pipe, start engine and

remove contamination by means of a spray stream or dripping with appropriate tool. Clean the system

with the engine running (2000 - 3000 rpm).

Important: Application only with running engine

http://www.liqui-moly.de/liquimoly/produkt...ent&land=GB

bi rad spucal mal emisije, ker so rahlo visoke pri visokih vrtljajev...

ne razumem pa tocno, v kater intake pipe mislijo (zrak?)

It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see

Napisano

sicer tema za EGR, mene pa zanima tole, ce kdo razume kaj so hotli povedat, kako se ga da noter?

Create access to the intake pipe, start engine and

remove contamination by means of a spray stream or dripping with appropriate tool. Clean the system

with the engine running (2000 - 3000 rpm).

Important: Application only with running engine

http://www.liqui-moly.de/liquimoly/produkt...ent&land=GB

bi rad spucal mal emisije, ker so rahlo visoke pri visokih vrtljajev...

ne razumem pa tocno, v kater intake pipe mislijo (zrak?)

o?itno, pri dolo?enih obratih ?pricne? v cev.....to pa ja teb ni te?ko, vpra?anje je pa EPIC. enaka fora je s starter sprayem.

ampak mislim da ho?ejo povedati, da to naredi? za filtrom zraka

Se popravljam - izdelek je pod aditivi za gorivo za avtomobile na benz ne diesel

Fuel Additives For Petrol

Car

Live your dreams, don't dream your life!

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Napisano

o?itno, pri dolo?enih obratih ?pricne? v cev.....to pa ja teb ni te?ko, vpra?anje je pa EPIC. enaka fora je s starter sprayem.

ampak mislim da ho?ejo povedati, da to naredi? za filtrom zraka

Se popravljam - izdelek je pod aditivi za gorivo za avtomobile na benz ne diesel

Fuel Additives For Petrol

Car

ja sej, tehnicnega za mazdo 6 ne bom rabil se 2 leti

emisije so visoke pri povecanih vrtljajih na mx5 (bencinar), ni mi pa cist jasno a se da tole pri intake od zraka al kerem intaku mislijo...to so kao nemci

It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see

Napisano

ja sej, tehnicnega za mazdo 6 ne bom rabil se 2 leti

emisije so visoke pri povecanih vrtljajih na mx5 (bencinar), ni mi pa cist jasno a se da tole pri intake od zraka al kerem intaku mislijo...to so kao nemci

To je aditiv za benz, torej govorijo o ?obah. Na tvojem mestu ne bi kompliciral in bi to zlil v prazen tank in malo toriral....:) oziroma na poti do pumpe to skuril....

Live your dreams, don't dream your life!

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

• 2 meseca kasneje...
Napisano

Je komu pri problemih z EGRjem tudi motor delal nekako ?udno, glasno, cukal, neenakomeren tek, ko ga ugasne? je kot da bo vsak ?as spustil du?o...

• 2 tedna kasneje...
Napisano

Pozdravljeni..

...imam enak problem z temi lu?kami in sem bil z avtom na testerji in so mi rekli da je kriv prav ta egr ventil..

...stvar je pa slede?a,aem ta avto kupil rabljen zato so mi dali mesec dni garancije,ampak mi ta egr ventil no?ejo priznat pod garancijo,saj je to kao potro?ni material...se vam zdi ,da imajo prav ali pa se samo izogibajo popravilu??

Napisano

Pozdravljeni..

...imam enak problem z temi lu?kami in sem bil z avtom na testerji in so mi rekli da je kriv prav ta egr ventil..

...stvar je pa slede?a,aem ta avto kupil rabljen zato so mi dali mesec dni garancije,ampak mi ta egr ventil no?ejo priznat pod garancijo,saj je to kao potro?ni material...se vam zdi ,da imajo prav ali pa se samo izogibajo popravilu??

Valjda ti morejo to zamenjat.Kak?en potro?ni material neki.

Napisano

Valjda ti morejo to zamenjat.Kak?en potro?ni material neki.

Sam sem absolutno istega mnenja, ker po tovrstni logiki, mu gre naslednji dan po nakupu "k vragu" turbina in se jo lahko smatra pod potro?ni material. V tem primeru se vpra?am, V KATEREM PRIMERU BI PRI?LA V PO?TEV TA NJIHOVO GARANCIJA? Sami lopovi v tej na?i dr?avci. <_<

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Zadnja sporočila

• Mojstri, dajte vsaj prebrat, kaj napišem, če vam že vsebina ni všeč.   @Boss: Po AC sem vozil 110 km/h ali več. In ne 100, kot si kar "iz riti" zdaj privlekel v debato.   @Slivka: Lepo sem napisal, da je bilo vsaj tri ure vožnje tipa "spelji, naredi 1 do 3 metre, ustavi" in to ponavljaj "v neskončnost". Niti malo ni spominjalo na "pelješ", kaj šele na nizkih obratih.   + Šel sem na Lovčen, pa mimo Nikšiča do najbolj slavne ortodoksne cerkve ... Kdor je bil tam, ve kakšni bregovi in ceste so. Enkrat sem vsaj 500 m vozil vzvratno okoli treh ovinkov v hrib, da sta me lahko dva avtobusa, ki sta prišla nasproti, obšla. In ja, v vseh teh situacijah se EV bolje obnese. Tudi sredi najbolj strmega hriba se ustavi in spelje, kot da ni nič, ozr. kot močan 4x4 ICE.   Lahko pa gre naslednjič kdo z Mazda foruma s svojim ICE vozilom zraven, da bo realno sodil o vožnji, porabi, udobju itd.
    • Hey   Zanima me kako bi lahko predvajal glasbo preko youtube posnetkov na android avtu. Avto je Mazda CX-5 2023 letnik.
    • Ne seri klamf...   Prav tam sem šel z BTjcem, ki je imel zadaj kamp-prikolico pripeto. Pa sem dobil žulje edino na riti, ker je že od trajekta v Kamenarih šlo vse skupaj bolj po polžje pa vse do tistega "slavnega" mejnega prehoda Karasovići al kaj že je... Na rokah nisem dobil žuljev, ker sem imel tri otroke v avtu in si ga nisem mogel d***t med vožnjo, na podplatih tudi nisem dobil žuljev, ker nisem pešačil ampak sem se peljal, sklopke pa tudi nisem vohal. Pri dizel navoru se lahko pelješ tudi pri majhnih obratih, pa čeprav je v hrib in imaš 1300 kg težko kamp prikolico zadaj...
    • Tole ne bo držalo, ker gola fizika tega ne dovoli. Razlika med 100km/h in 130km/h je nekoliko več kot 60% višjs poraba. 90% energije v EV se uporablja za premagovanje zračnega upora in ker vemo, da se upor povečuje s kvadratom hitrosti to pomeni za 69% večji upor, ampak ker gre "le" 90% energije za premagovanje tega upora to pomeni cca 62% višjo porabo pri 130km/h kot pri 100km/h. V praksi to pomeni, da če EV pri 100km/h porablja 15kWh/100km, je poraba pri 130km/h preko 24kWh/100km. A vidiš razliko?   Ostalo pa ne bom komentiral, ker je vse v stilu "eye of the beholder".
    • Nisem zagovornik ne enega ne drugega, mi je pa zanimivo spremljat to temo in nekako te izgovore/skrbi/negativnosti/...   - Aja 100 eur ... bencin bi bil 200 ... to pa ni tok razlike  - Aha ok ... ampak vozis lahko pa samo 97 - Aha ... samo ker mas kabelj v prtlaznjiku ne mores gajbe pira not dat - Ja, ja ... sam ... a je kak elektricni v premium rdeci barvi - Kaj pa ce, ne pridem 2500km delec z enim tankom ker to delam 3* na dan. - Pa sami jajcki so jaz pa skoz minimalno 8 ljudi prevazam. - ...   Pac tko karkoli nekdo omeni, je takoj neka kontra  Pocasi me vse skupaj spominja na  mojo 13 letno hcer, ko vedno proba nek izgovor najt, ko ji kaj ukazes (se ucim, moram sobo pospravt, zakaj pa ti vcer nisi, ....) 
  • Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)

• Ni prijavljenih registriranih uporabnikov
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.