YavarYe X6V6 Napisano 30. november, 2009 Prijavi Napisano 30. november, 2009 A so kordinate ali premiki no?a ali pa sem ?isto falil? Premeiki rezkarja. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Symon Napisano 30. november, 2009 Prijavi Napisano 30. november, 2009 Ja no torej sem kar prav mislil, una druga zadeva. Se pa vidi, da je listo nepravilna oblika tale znakec, mi smo v ?oli delali bolj enostavne bedarije. Citiraj
PeW Napisano 30. november, 2009 Avtor Prijavi Napisano 30. november, 2009 mi smo tud delali enostavne figure zdej pa kar nekaj na hard!!! ayvar hvala za pomo?! si se pa zelo razpisal s katerim programom pa si tisto priponko odprl??? Citiraj ZOOM-ZOOM
Symon Napisano 30. november, 2009 Prijavi Napisano 30. november, 2009 mi smo tud delali enostavne figure zdej pa kar nekaj na hard!!! Ja, sj to je kul, boste vsaj izku?nje dobili!!! Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 1. december, 2009 Prijavi Napisano 1. december, 2009 mi smo tud delali enostavne figure zdej pa kar nekaj na hard!!! ayvar hvala za pomo?! si se pa zelo razpisal s katerim programom pa si tisto priponko odprl??? Autocad-om. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
rupart80 Napisano 2. december, 2009 Prijavi Napisano 2. december, 2009 MASTERCAM je zakon,ga tud jest obvladam,k programiram z njim vsak dan 8 ur. Kaj pa ma? zaen krmilnik da ti je sprocesiralo tako G kodo? To pa ni glih za CNC rezkarco. Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 2. december, 2009 Prijavi Napisano 2. december, 2009 MASTERCAM je zakon,ga tud jest obvladam,k programiram z njim vsak dan 8 ur.Kaj pa ma? zaen krmilnik da ti je sprocesiralo tako G kodo?To pa ni glih za CNC rezkarco. O je je, imamo 3 X Hedenhain 530i in 1X HSC Fanuc Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Sirius Napisano 3. december, 2009 Prijavi Napisano 3. december, 2009 A je to za cel avtomobil????? Citiraj Nikoli ne bom imel toliko znanja, da se tudi od tebe ne bi nekaj nau?il.
YavarYe X6V6 Napisano 3. december, 2009 Prijavi Napisano 3. december, 2009 A je to za cel avtomobil????? To je samo za znakec, za avto bi na serverju placa zmankal. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.