Bosti Napisano 26. april, 2005 Prijavi Napisano 26. april, 2005 je darci napisal: Si hotu re?t DOBRODO?LA ne dobrodo?el? Sem iz ?i?ke. Vsekakor dobrodo?la!! Citiraj
David Napisano 26. april, 2005 Prijavi Napisano 26. april, 2005 ?e ena v zelo dobrem stanju je v Dom?alah...... Citiraj Feel free....
Marko_mx-3 Napisano 27. april, 2005 Avtor Prijavi Napisano 27. april, 2005 je David napisal: ?e ena v zelo dobrem stanju je v Dom?alah...... Katera pa ker V6 tukej okol ni kakor jaz vem, so vse tri (za katere jaz vem) 1.6 Citiraj
MZRis Napisano 30. april, 2005 Prijavi Napisano 30. april, 2005 Zivjo tud jaz imam MX-3 1.8 ,ampak nazalost samo 16V.Sem iz okolice LJ. Na slikci mam se tastare feltne.Zdaj mam OZ GT . Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 30. april, 2005 Prijavi Napisano 30. april, 2005 je MZRis napisal: Zivjo tud jaz imam MX-3 1.8 ,ampak nazalost samo 16V. Kje si pa najdu tako, kje ima pa V6 motor ????? Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
MZRis Napisano 1. maj, 2005 Prijavi Napisano 1. maj, 2005 Kupu sem jo v celju od enga tko da nevem. Tud men je mal cudn to. Sej mislim zamenjat za V6. Seveda ko bom mal dnarja nabral. Citiraj
Marko_mx-3 Napisano 3. maj, 2005 Avtor Prijavi Napisano 3. maj, 2005 Raj? poglej kodo motorja da ni 1.6 sem mel isti problem, pa smo uredil vse papirje tako da je vse vredu zdej. Vidu pa sem tud v Velenju se je ena taka prodajala in sem opozoru prodajalca in je reku da to ni njegov problem. Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.