Skoči na vsebino

Prijavi

• Zadnja sporočila

• Baje, da res... čakajo z novico, ker je strah odgovornih, da bo ratala pizdarija. Zdaj v naglici pripravljajo zgodbico, da je šlo za splet nesrečnih naključij in da se je revež nesrečno spotaknil in z glavo udaril v rob.   Neki drugega mi ni jasno, Pokljukar je obljubljal povečanje prisotnosti policije, ta pa namesto, da bi varovala ljudi, se raje igra z radarsko pištolco za hitrost. Ne vem če je to pravi način, delovanja policije na Dolenjskem. 
    • Umrl je že?  To je pa res že preveč s to ''manjšino''.
    • Imam doma HS8 subwoofer ... praktično nerabljen, v omari, .... prodam.  
    • Pri novejšem  metalu je  pri novejših produkcijah več basov ( nizka kasa, bas kitara  "orje pri tleh. Obstajajo parametri, ki se jih je potrebno pri produkciji in post produkciji  držati.  O tem bi lahko debatirali par ur. Eno je, kar pride iz studija, drugo pa, kakšen je tvoj okus. Če imaš vrhunsko opremo načeloma poslušaš tako, ko je na posnetku. Je pa tako, da je sto žena, dvesto sisa. Sto poslušalcev, dvesto ušes. Pridi enkrat na kavico na obalo, pa bova kako rekla o snemanjih in produkciji, ter o zvoku na splošno. 
    • Zadnja leta sem se navadil na studijske zvočnike. Yamaha HS.   Prvo mi je bilo za EDM premalo basa. Mogoče bi ga kanček več pričaral HS8 sub (določeni komadi grejo res nizko), samo je cenovno....   V službi imam Beyerdinamic DT 770 pro limited, pa za house, progresive so super. Trance še gre. Tehnaže pa ne morem gor rolat, tolko sem se z leti odvadil loudnessa. Mogoče na 10-15% jakosti, tak potihem.   Tako da te čisto razumem, da neželiš met samo basa, ker popači drugi del spektra.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.