Skoči na vsebino

Tovornjake s cest v konicah

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Slivka.

Pozablja? da sem jaz govoril o nalaganju celotnih kamionov na vlak in ne kosovnih po?iljk. Jaz to po?nem vsak dan za 20+ kamioni, kot sem opisal v enem zgornjem postu in stvar deluje. 100km vlak pripelje v 1,15 uri, razklad in naklad kamiona traja cca 1 uro. Ni zamud, vse se splanira naprej in ?e ?ofer za tisto uro na vlaku dobi malo steklenico mineralne vode zastonj in po?itek.

S tem bi se re?ili marsikatre tranzitne gne?e, re?ili ?eleznice, luft bi bil bolj?i, manj bi se uni?evale ceste,...in ?e manj ?iv?ni bi pri?li v slu?bo.

Ko pa govori? o mestnem parkiranju in zastonj prevozih-ti dam prav.

Napisano

Vsaj nekje se nekaj dogaja. Pri nas na Koro?kem na sre?o teh problemov ni :hudicek: .

Boss ne bo se ni? zgodilo ?ez no?, va?n je da se dogaja.

Ste poslu?al danes novice kako bo zgledal logisti?ni holding? Nekaj podobnega kot moja ideja v enem postu zgoraj. Seveda se sindikati bunijo in so seveda negotovi kako bo z delavci. Sam potem se dajmo bunit vsi, da se ja ni? ne bo premaknilo in zavirajmo nove ideje kok se da. Potem bo ?ele zanimiv rezultat ćez kak?no desetletje, ko bomo potegnili ?rto. ?e vedno bomo ?akali vsako jutro v gu?vi, delavci pa bodo itak izgubili slu?be.

Napisano

Jaz bi omenil le nekaj prijemov, ki jih imamo ?e dolgo za samoumevne, pa noben ne omenja diskriminacije:

- poceni elektrika pono?i in ob praznikih

- cenej?i dopusti kjerkoli, ko ni sezone pa naj bo to poleti ali pozimi

- razni happy hour v gostilnah, pizzerijah

- cenej?e karte v fitnessih v zgodnjih urah, tudi po raznih ?ivalskih vrtovih itd....

- cenej?i mobitel zve?er in pono?i

gotovo sem ?e kaj pozabil.

Napisano

Govori? o pocenitvah ne o dvigu cen - velika razlika. To je slivka lepo napisal, brez podrazitev le pocenitev izven konic

Al pa kontra... izvede? podra?itev na ?eljeno ceno konic nato pa pocenitev na zdaj?nji nivo izven konic :harhar: ?e je to bolj sprejemljivo oziroma terminologija ustreza la?jemu sprejemanju sprememb. :hohoho:

33112_1.png

Napisano

Al pa kontra... izvede? podra?itev na ?eljeno ceno konic nato pa pocenitev na zdaj?nji nivo izven konic :harhar: ?e je to bolj sprejemljivo oziroma terminologija ustreza la?jemu sprejemanju sprememb. :hohoho:

Ma? moj podpis

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.