Skoči na vsebino

Prijavi

• Zadnja sporočila

• Ah te privatniki... sem neke papirje rabil, pa vprašam človeka kdaj jih lahko pričakujem.   "V nedeljo zvečer". OK KUL!   Pride ponedeljek, nič, pride torek, nič,... pišem... "ja evo bo do četrtka".   Jaz te vprašam KDAJ... lahko rečeš čez 14 dni, samo povej da se lahko zanesem nate   Saj ti nisem dal jaz roka v nedeljo, sam si ga zbral.   Pa tudi pri zdravnikih je že isto, sem se v sredo naročil za čet ob 12:20, pa so me klicali 11:45 če lahko pridem ob 17:00, ker zdravnice ni.   Jah, čudni časi res, kaj šele da bi JAZ izbral termin...
    • Et bi moral pisat na notranji strani   Mislim da je 5x114.3 j7.5 ET45
    • Original platišča 17", ki sem jih uporabljal na Mazdi 6 2013. Gor so montirane pnevmatike Toyo 225/55R17 s 5mm profila, datum izdelave 38/2015. Od covida jih nisem uporabljal, ker imam od takrat montirana 16" platišča. Edina vidna poškodba je na enem platišču, 3 manjše praske (na fotografiji), ostalo brezhibno (ni luščenja laka, razbarvanosti ipd.). Razmaka vijakov in ET ne vem, se pa da ta podatek kje najti   Prevzem v Ljubljani, cena 250€.    
    • S punco sva kupila staro hišo, ki jo mava prej ali slej namen predelati v novo.   Pa je bilo treba kupit tut en pralni stroj, pa sva rekla dejva kr tazga, da ga bomo imeli še potem dalje.   Vzel sem Gorenje, za 440 eur, inverter motor 10 let garancije, 5 let garancije na vse ostalo, parne funkcije + wifi aplikacija.   Kaj čš lepšega...   Prodajalcu sem rekel, da če bo zdržal 5 let, sem svoje dosegel, in pridem do njega po novega čez 5 let  
    • Ja, trail se imenuje "kurbnhaus" in je res bolj primeren takrat, ko je teren vlažen. Mene je tudi enkrat lani poslal po tleh. 🙂 Škoda edino, da smo drugi planirani spust preskočili, ker traila ne uporabljajo in je dokaj zaraščen. Suma sumarum dobra turca. Že malo prevroče.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.