Skoči na vsebino

Prijavi

• Zadnja sporočila

• Glede na to, da si ga vozil si veliko že občutil. Je čvrst in na malih luknjah vse občutiš, velike pa lepo požira. Če je to problem potem ga ne glej več! Ročni M so odlični AM pa so bolj počasni in sunkovito prestavljajo pri bolj agresivni vožnji a pri g140 naj temu nebi bilo tako.... Morajo povedat lastniki teh. Porabo boš imel cca do7 litrov, če boš vozil kot si napisal in ne po samem mestu Za ceno servisa bi lahko vprašal že pri testu in tudi števec bi lahko dal na 000000 pa bi videl okvirno porabo! Servisi redni so cca300-350€ odvisno koliko ti dajo popusta na zvestobo....  Če kupuješ novega se še zmeni za gratis prvi servis! Jaz sem ga vedno dobil, ker za njih je to min. strošek cca 60€..... Ugoden nakup in 
    • Ti bom odgovoril na prvo točko.   Povej kaj voziš in ti lahko povem ali je čvrsto ali ne. Mazde se s podvozjem približajo Alfam, Fordom. So pa daleč od Citroeena, Renaulta.
    • Ali pa recimo kdor ima strešno okno oz. panoramo in če niso sčiščeni odtočni kanali, tudi lahko kam priteče, pomoje? 
    • Dans gre podmladk v srednjo šolo oz. gimnazijo in se MAW ŠEFA POČUTM (kot reče g. LOJZ).  
    • Narejenih 4.000km, zaenkrat zelo zadovoljni. In če doseg ustreza po mojem mnenju trenutno ni boljšega EVja za ta denar, kot so rabljene. In pelje se odlično za EV, žal pa je prašiček in se tistih 1.7T kar pozna, tako da sem moral prilagoditi hitrost vožnje po regionalkah :).
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.