Ilegalne dirke na Brn?i?evi v?asih
Ustvari kratki URL
-
Zadnja sporočila
-
Me je dobila "naša nona", da je enkrat na radiju poslušala, da kakšen "bič božji" je mobitel in da so ga naredili satanisti in ne vem kaj še vse in da to bi morali vse stran zmetat in podobno. In da če ne verjamem, naj si sam poiščem pa poslušam. In sem res. Iskal in predvajal in ona je govorila, da to ni to. No, nazadnje sem res našel posnetek. Zadeva ima precej cerkvenega zraven. Ampak če odmislimo vse, kar so govorili o papežu in duhovnikih in se osredotočimo samo na sledenje mobitelom in načinu vplivanja... No, ja, primere ima mogoče res malo banalne, ampak razumeti se da, kaj je želel umetnik s tem povedati. In ko tole poslušam - pa kaj so se pri nas usajali, da z elektronsko vinjeto ti pa sledijo. Tole, kar se tam posluša, je še krepko bolj zastrašujoče. In res ne vem, čemu varovanje osebnih podatkov in podobno, če pa je vse dostopno... Pa saj vedo o meni skoraj več kot jaz sam... Mogoče so res od Boga blagoslovljeni tisti reveži, ki niti za mobitel nimajo... https://posnetki.ognjisce.si/posnetki/komentar_tedna/2026/kt_2026_04_10_Peter_Lah_-_bere_Jure.mp3 Smo se včasih hecali, da nas bodo vse čipirali, da bodo imeli vse naše podatke in da nam bodo sledili. Pa, v bistvu so nas že...
-
Vsak ima v službi enega sodelavca IDIOTA! Če ga ti nimaš, verjemi na besedo, tvoji sodelavci ga zagotovo imajo...
-
Človek vpije v megafon: - “Prosim bjondo v bikinkah, da takoj odide s peska. To je gradbišče!”
-
Nesrečnik se mi kar smili... - "Mi pošlješ vsaj kako svojo sliko?" – "Skopiraj si profilno s facebooka." - "Ampak tam je avto." – "Odpri vrata, notri sem..."
-
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.