Skoči na vsebino

mazda 6 sport CD 120 TE

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Lep pozdrav!

mene pa zanimajo kritike ter pohvale glede Mazda 6 sport CD 120 TE. Kak?ne so vozne lastnoti, ?e jo kdo ?e ima bi bil zelo hvale?en njegovih predlogov.

sicer pa si ogledujem naslednjo mazdo ki se prodaja na Avto Rentu v Novi Gorici.

http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=4139117&show=1

Zanima me tudi ?e jo je ?e kdo videl na gori?kem in ali pozna prvega lastnika?

LP Rok

ZOOM-ZOOM
Napisano

A ima? sploh kej za ?tudirat? Preveri, ?e so podatki o lastniku, registraciji in knji?ici res to?ni, da spet ne la?ejo. Druga?e pa dej tistih 100 ? za AMZS pregled in ga vzemi.

190 kkm / 7 let = 27 kkm/leto, se pravi prete?no relacijska vo?nja.

Turbinca ma?inca, gremo na vinca!

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Zadnja sporočila

• Pogovarjajo se Francoz, Američan in Slovenec o varanju svojih žena. Pa pravi Francoz: "Jaz si vzamem nedeljo fraj in ženi povem, da grem na službeno pot. Nato ji sledim povsod, kamor koli gre, s kom se vidi ... Vse zvem." Američan pa pravi na to: "Ma daj, jaz plačam privatnega detektiva, da ji sledi, in mi prinese slike, izvode telefonskih pogovorov, vse zvem, kdaj, kje, s kom ..." In končno Slovenec: "Ma kakšne budale sta vidva. Prvi troši denar za detektiva, drugi se skriva in išče ženo ... Jaz enostavno grem na teraso zjutraj, v samih spodnjih gatah in s kavo, zagledam sosedo preko ceste in zakričim: "Kje si, kurba?" Ona pa meni nazaj: "Kaj? Jaz kurba? A tvoja žena pa s tistim, pa onim ..." In mi vse pove..."
    • Na žalost nimam več v garanciji, letnik 2021.
    • Kaj dela cigan na računalniku? Brska po "recycle binu"...
    • There are the normal ( . )( . )   the silicone ( + )( + )   the perfect (o)(o)   Some are cold (^)(^)   and some belong to grandmothers \./\./   And let’s not forget the very large ( o Y o )   the very small (.)(.)   and the asimetrical (•)(.)   We love them all! Post this message on your wall and say ┌П┐(◉_◉)┌П┐ to breast cancer!!
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.