Jump to content

SpEkTr

Members
 • Posts

  5,760
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  23

Everything posted by SpEkTr

 1. Sploh ni rečeno, da je težava v dpf filtru. Skoraj bolj verjetno je, da ti avto bolj kadi,posledično se filter prej napolni. Zdej, zakaj oz kaj je krivo za to, pa good luck. Običajno je težava v injektorjih ni pa nujno. Potem je še zabasan sesalni kolektor, egr, kak senzor, oz kot ugotavljamo na tujih forumih tudi crappy software [emoji51]
 2. 6ka zadnji fl, je imela izdatno izolacijo, je bilo tudi v oglasih Oz prospektih. Tako da me ne čudi, da je tam tam s Cx30.
 3. Drži, pravijo da je policijska Julka vsaki 2 minuti odvrgla 800l vode. Kanadair rabi sigurno 10 minut, do the math [emoji3] ni tako slabo
 4. To je res, ampak zato ker je relativno blizu obale. V notranjosti Slovenije imaš pa problem, in z namenskim helijem ali več njih je Pomoje boljše.
 5. Vroče, ampak se da [emoji3][emoji106][emoji123]
 6. To pa nobenega ne briga. Važno da ne gre črn dim ven. [emoji23]
 7. A kaj veš poveš lahko? Katera napaka se je pojavila, pa kakšno cev ste zamenjali?
 8. Pri skoraj 87000km očiščen kolektor, oba egr in vse kar paše zraven. Ni bilo še neke panike, se je pa lih dobro začelo nabirat ...no na koncu je bilo za skoraj pol litra saj. Bomo videli kako bo, se mi pa zdi, da je mogoče bolj miren tek, za glasnost težko rečem, čeprav se mi je ravno tako zdel za odtenek bolj uglajeno.
 9. Hja okol 100eur, se mi zdi kar ugodno, glede na to da so nekateri po 500 recimo. Lahko bi pa krili v sklopu garancije ja ali pa kulance itd...
 10. Ne dajo, je pa menda zaradi tega to najcenejši senzor [emoji4]
 11. Saj ne vem , če je kdo govoril o Metabondu. Jaz sem samo dobil idejo, da bi lahko naredili nekak tak test oz primerjavo še z Metabondom.
 12. Kok pa stane ta aditiv? Mene bi zanimala primerjava še z metabond eco aditivom, to bi bilo tudi zanimivo
 13. Sej 1.5 mlinček bi letel bolj kot tole najbrž, ampak je pa vprašanje vzdržljivosti..
 14. Zanimivo Mazda v brk regulatorjem predstavila novega dizla WWW.ZURNAL24.SI Moraš pa res imeti pogum, da leta 2022 predstaviš povsem novega šestvaljnega dizla. A pri Mazdi dokazujejo, kako varčna in čista je lahko uveljavljena tehnologija.
 15. Seveda, tukaj je pribitek kar velik in potem imajo precej maneverskega prostora da se pribitek zmanjša. Kot si povedal, odvisno od osebe. Recimo pri VW je zgodba precej drugačna, kot sem videl na lastne oči
 16. Meni je pelko pri prejšnji GH verziji menjal zadnjo levo kleščo , to je pa bilo to okoli bremz zaenkrat
 17. Ja, čeprav on ima filter notranjega zraka. Za olje pa filter olja bi se strinjal ja, da bi nekako lahko kdo kompliciral. Čeprav pa, tisti ki prinesejo svoje olje na servis, a so potem upravičeni do garancije ali ne? Pa recimo, da je to od Mazde olje, ali pa pač olje identičnih specifikacij. Pomoje je odvisno na koga naletiš.
 18. Če pa kaj ne bi kupil je pa to v tem primeru original amortizer..700€ za 2 ?!? A so na glavo padl. P.S. Po čem si pa videl da je zanič? Al je že olje spustil?
 19. Pa to material lih tok pride, delo je pa v lastni režiji?
 20. Ma neka sled mora skoraj sigurno bit, sploh če ti javlja napako na zaslonu, jaz bi še drugje probal. A je kdo kaj razdrl, pogledal? Če ne je isto, kot če bi preko foruma svetoval..skoraj da
 21. Uf to zna bit že hin. Jaz sem ga 1x že menjal
 22. Ja, zna bit. Kot baterije v telefonih ipd..
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.