Skoči na vsebino

Prijavi

• Zadnja sporočila

• Svetim Duhom?       A ne rišejo njega kot nekega golobčka z oljčno vejico?
    • Hvala za podroben opis. In zanimivo - tudi jaz imam Samsung Galaxy S21 FE 😁 Za tisti AOD mi je všeč, da je ugasnjen, naj pa se prižge (in ostane prižgan), če se pojavi obvestilo.  Saj verjetno utegne še koga zanimati tole, zato najbolje, da postavim še nekaj vprašanj.  Za fotoaparate mi je vse jasno. Naj pa bi imeli Pixli že vrsto let res odličen SW pri obdelavi fotografij.  Kako pa deluje termometer? Verjetno ni IR? To, da se ne pregreva je odlična novica 🙂 čeprav se bojim, da se to utegne še pojaviti. Ko poženem wireless Android Auto, pa navigacijo (TomTom), pa poslušanje podkastov, itak imam stalno vključeno kompletno sinhroniziranje ... se pri S21 FE baterija brezžično komaj sproti polni. In se tudi pregreva, da ga morem občasno vzeti dol s polnilca (v avtu).  Da so gumbi zamenjani, sem prebral. Res zanimivo, da izberejo drugačno razporeditev. Ampak se verjetno z meseci navadiš.  Čeprav se poklicno (nekako) ukvarjam s slovenščino, imam elektroniko in programsko opremo večinoma kar v angleščini. Sicer se res lahko loviš, saj prevodi niso prav dosledni.  S21 FE je z zadnjo posodobitvijo tudi pri meni manj odziven. Sploh pa kuri več baterije. Nisem sicer delal laboratorijskih testov, ampak na oko sem skoraj prepričan, da je občutna razlika - žal v negativno stran. Pa leta naredijo svoje. 
    • Spet ti Rusi. Zgleda da jih sankcije nič ne izučijo. 
    • Danes je očitno dan vstaje savskih komarjev....
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.