YavarYe X6V6 Napisano 26. maj, 2005 Prijavi Napisano 26. maj, 2005 V?eraj sem se malo peljal z mopedom proti dolenjski in nazaj, med vo?njo pa sem imel vklopljen GPS in rezultat me je povsem ?okiral. V mislih imam predvsem najvi?jo hitrost. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
dilar Napisano 26. maj, 2005 Prijavi Napisano 26. maj, 2005 nikol ne podcenjuj zmo?nosti tvojga mopeda! ti sam poskus ostt na motorju Citiraj
eye Napisano 26. maj, 2005 Prijavi Napisano 26. maj, 2005 ha ha ha 1. slovenc pomoje k se je pelu tok km/h z motorjem (joke) ... Citiraj
DonFilipo Napisano 27. maj, 2005 Prijavi Napisano 27. maj, 2005 pa govoru si da vozs pocasi. P.S. slika je ze poslana na policijo Citiraj voli vas Don _______________________________ Viva Revolucion - Viva Mazda, Manuel !
David Napisano 27. maj, 2005 Prijavi Napisano 27. maj, 2005 hehehe.,.....ma kak GPS ma? to.....garmina?? LP daVid Citiraj Feel free....
YavarYe X6V6 Napisano 28. maj, 2005 Avtor Prijavi Napisano 28. maj, 2005 Ja garmin BT10 Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
David Napisano 28. maj, 2005 Prijavi Napisano 28. maj, 2005 hm......sam ta GPS bi mogu bit kar ok.....kako pa da ti je tako napako napisal....... Napa?ne nastavitve, al je sam satelit sfalil....??? LP daVid Citiraj Feel free....
YavarYe X6V6 Napisano 30. maj, 2005 Avtor Prijavi Napisano 30. maj, 2005 pojma nimam, samo pomoje ga je zj**** nagibanje in pomankanje satelitov, ker sem se vozil po eni ozki dolini, ki je ?e full zara??ena in se mi je zgodilo da sem ostal tudi brez sprejema Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.