Skoči na vsebino

ZRA?NO VZMETENJE HPS

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Zgolj in samo sli?al enkrat nekaj, a nisem posve?al kaj dosti pozornosti. Mogo?e, mogo?e, ?e poskusi? na tej ?tevilki: 01 72 03 707. Ne vem, katera firma je, je pa nekje med Meng?em, Dom?alam in Kamnikom. ?e se prav spomnim.

Od kar imam Forda, sem postal pešec...

serviser.gif

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Zadnja sporočila

• Kitajci delajo pa vidne in to 4kom.pri 1.5 motorjih.... 🫣😂🤣
    • papir prenese vse in ni več kot je bilo pred leti, si pogledal konje in si točno vedel kolko aftek špila. od mojga žlahtnika cx5 jih ma celih 25 več kot moja cx30, pa ni primerjave. avto je dejansko za penzioniste. ti konji so ratali malo imaginarna stvar, konkretno, če primerljaš dinota, se bolje pelje, tudi z grafi podprto, kot x, čeprav ma x celih 46 konjev več. Jaz sem pred nakupom dodobra sprobal obe in se odločil gladko za dinota, pa ne zato da bi rad pršparal tistih par jurjev. Da ne bo pomote, X je iz tehničnega vidka konica diamanta kot motor, ampak tehnologija v praksi ni pokazala nekaj baš. sem jo sprobal zadnjič k sem pelu gume menjat in avto je dober. res dober. predlagam da greš sprobat preden presedlaš na mg. je velik, ni pa nepraktičen, dober krog obračanja in pregleden
    • Ajej. Ko smo bili mulci smo gledali samo dve stvari. Kulk ma avto na števcu, pa kulk ma auspufov. Zdaj pa še auspufe skrivajo...
    • Nekoč so govorili: kjer je dim - je tudi ogenj.   Zdaj pravijo: kjer je proračunski denar - so tudi nekulturni posli...       Novogoriški mestni svet: revizijo poslovanja javnega zavoda GO!2025 naj izvede tudi računsko sodišče - Robin WWW.ROBIN.SI Novogoriški mestni svet se je včeraj sestal na izredni seji, sklicani na pobudo dvanajstih svetnikov iz vrst Goriška.si, SDS, Demokrati in ZZP. Razpravljali so  
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.