stepski volk Napisano 26. januar, 2011 Prijavi Napisano 26. januar, 2011 No o?itno sem nekomu res trn v riti ali pa v peti in mu grem res na ?ivce saj so mi streho ?e drugi? zrezali,sicer ukradli niso ni?esar kakor recimo na zadnje ko je ?la poleg strehe ?e zadnja hauba in desno ogledalo... Dobro da je kasko... Na zavarovalnici je bilo sicer ocenjeno najve? do 2300?,avto pa ocenjen na 3600? mi je ?lo sicer kar na jok,ampak jaz jo bom pa dobil novo z monta?o za 1700?,upam... Je kje kaj ceneje??? Citiraj
Symon Napisano 26. januar, 2011 Prijavi Napisano 26. januar, 2011 Ebay je tvoj prijatelj v tak?nih primerih. ?e ima? telefonsko od Eneja pa ?e njega pokli?i od kje in za koliko jo je dobil ker vem, da je ?lo za sme?no majhno ceno. Citiraj
Z M A J Napisano 26. januar, 2011 Prijavi Napisano 26. januar, 2011 Bedno tole, no dobr d ma? zavarvan! Pred ?asom sm gledal te strehe, za 1700 ? dobi? vsaj 3, ?e bo? mal pogledu naokol (Ebay itd.)! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
jures Napisano 26. januar, 2011 Prijavi Napisano 26. januar, 2011 No o?itno sem nekomu res trn v riti ali pa v peti in mu grem res na ?ivce saj so mi streho ?e drugi? zrezali,sicer ukradli niso ni?esar kakor recimo na zadnje ko je ?la poleg strehe ?e zadnja hauba in desno ogledalo... Dobro da je kasko... Na zavarovalnici je bilo sicer ocenjeno najve? do 2300?,avto pa ocenjen na 3600? mi je ?lo sicer kar na jok,ampak jaz jo bom pa dobil novo z monta?o za 1700?,upam... Je kje kaj ceneje??? tako kot so ti svetovali, pa bo? pridobil ?e nekaj dodatnih ?oldov za investirat v avto le pazi da ko kupi? preveri? letnik in model, pa poglej ?e je kje kar komplet - z okvirjem in tesnili, kurc naj bo novo!!! Tak komplet ni ve? kot 500?-600? Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
stepski volk Napisano 26. januar, 2011 Avtor Prijavi Napisano 26. januar, 2011 Zaenkrat hvala za odgovore,?e bom pa kaj potreboval za pomagat z nakupom iz ebaya bi pa spet potreboval pomo? glede naro?anja saj ?e nikoli nisem naro?al... Bom pa ?e jutri klical Eneja,predno mi uide v Kanado Zaenkrat hvala za odgovore,?e bom pa kaj potreboval za pomagat z nakupom iz ebaya bi pa spet potreboval pomo? glede naro?anja saj ?e nikoli nisem naro?al... Bom pa ?e jutri klical Eneja,predno mi uide v Kanado Je letnik 2001 in ko je bila streha ?e enkrat menjana(prej je bila kakor plastificirana) sedaj je iz blaga kot ga ima recimo bmw ali audi saj je bila takrat ceneje. Zadaj je steklo in je ogrevano in po robu kjer pride steklo na vratih ima rob da ne kaplja voda v kabino... Hvala za pomo? Citiraj
Z M A J Napisano 27. januar, 2011 Prijavi Napisano 27. januar, 2011 Ja samo to mora? gledat, da slu?ajno ne kupi? tisto s PVC oken?kom! Tole zrezano nej pa DraGO vzame, ne je stran metat! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
stepski volk Napisano 27. januar, 2011 Avtor Prijavi Napisano 27. januar, 2011 Ja samo to mora? gledat, da slu?ajno ne kupi? tisto s PVC oken?kom! Tole zrezano nej pa DraGO vzame, ne je stran metat! Saj ?e Drago nuca celo okno imam jaz doma ?e od prej eno streho ki je bolj zrezana kot ta... Citiraj
Z M A J Napisano 27. januar, 2011 Prijavi Napisano 27. januar, 2011 Pomoje bi ti bil hvale?en kar za celotno streho, pa jo mal za?tepa in bo bistveno drga?na kokr njegova trenutna ! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
jures Napisano 27. januar, 2011 Prijavi Napisano 27. januar, 2011 Saj ?e Drago nuca celo okno imam jaz doma ?e od prej eno streho ki je bolj zrezana kot ta... pol lahko nese? tapetniku in iz dveh se?ije eno in proda? ?e ne drugega Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
stepski volk Napisano 27. januar, 2011 Avtor Prijavi Napisano 27. januar, 2011 pol lahko nese? tapetniku in iz dveh se?ije eno in proda? ?e ne drugega Je razli?en materjal. Na originalni je kakor plastificirana ta druga je bolj kakor iz blaga tako da ne bi pasalo skupaj... Imam pa na obeh ?e obe stekli celi ?e bi to kdo potreboval... Citiraj
LabiGT Napisano 27. januar, 2011 Prijavi Napisano 27. januar, 2011 u tebe rabim zdaj sem se spomnil dobis sporocilo Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
stepski volk Napisano 27. januar, 2011 Avtor Prijavi Napisano 27. januar, 2011 Pomoje bi ti bil hvale?en kar za celotno streho, pa jo mal za?tepa in bo bistveno drga?na kokr njegova trenutna ! ?e mu bo pasala naj jo za?ije in montira...Sem mu pa tudi ?e pisal... Ja samo to mora? gledat, da slu?ajno ne kupi? tisto s PVC oken?kom! Tole zrezano nej pa DraGO vzame, ne je stran metat! To pa vem da tisto s plastiko zadaj ne pride v po?tev saj imam ?e od za?etka zadaj steklo... Ebay je tvoj prijatelj v tak?nih primerih. ?e ima? telefonsko od Eneja pa ?e njega pokli?i od kje in za koliko jo je dobil ker vem, da je ?lo za sme?no majhno ceno. Kako pa je to z nakupi z ebaya? Ali se lahko naredi da te nategnejo? Saj sem nekaj videl da se prodaja za 400 funtov prera?unano v ? je to 465? kar je bistveno ceneje... Hvala Citiraj
Symon Napisano 27. januar, 2011 Prijavi Napisano 27. januar, 2011 Danes te lahko vsak tanegne tako ali druga?e. Ampak, ?e kupi? od kak?nega, ki ima visok feedback ni pretiranih skrbi. ?e te pa res skrbi pa tule na forumu povpra?aj za mnenje in pomo? preden se zapi?i? v kak?en oglas. Citiraj
Z M A J Napisano 27. januar, 2011 Prijavi Napisano 27. januar, 2011 Seba, mislim da bi ti kolega Sishi sko?il na pomo?, ta je izku?en nakupovalec prek ?arunalnika, pa zmer prpravlen pomagat! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
stepski volk Napisano 27. januar, 2011 Avtor Prijavi Napisano 27. januar, 2011 Seba, mislim da bi ti kolega Sishi sko?il na pomo?, ta je izku?en nakupovalec prek ?arunalnika, pa zmer prpravlen pomagat! Jo?ko hvala za namig mu pi?em in bom videl kaj bo... Hvala... Citiraj
Z M A J Napisano 27. januar, 2011 Prijavi Napisano 27. januar, 2011 Okej, fajn u?timi - zoomzoom! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Metachlone Napisano 27. januar, 2011 Prijavi Napisano 27. januar, 2011 Ufff tole pa ne zgleda dobr. Kje parkira? da ostali vemo Samo za informacijo. Se take stvari da popraviti ali je bolje novo nabavit in zamenjat komplet? ?e je kasko itak vse zamenja?. Se to kaj ?iva, kaj drugega, pa da ostane prav tako rainproof in podobno? MX5ke imajo streho iz vinila ali pa iz blaga. Upam da ?im ceneje skozi pride?, ostalo pa v avto ali pa za roadtrip LP Bojan Citiraj
jures Napisano 28. januar, 2011 Prijavi Napisano 28. januar, 2011 Ufff tole pa ne zgleda dobr. Kje parkira? da ostali vemo Samo za informacijo. Se take stvari da popraviti ali je bolje novo nabavit in zamenjat komplet? ?e je kasko itak vse zamenja?. Se to kaj ?iva, kaj drugega, pa da ostane prav tako rainproof in podobno? MX5ke imajo streho iz vinila ali pa iz blaga. Upam da ?im ceneje skozi pride?, ostalo pa v avto ali pa za roadtrip LP Bojan na ebayu imas reparatur kit. V bistvu zaflikas in imas potem kot na blazini fliko iz blaga Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Z M A J Napisano 28. januar, 2011 Prijavi Napisano 28. januar, 2011 ?e zavarovalnica krije, itak menja?! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
stepski volk Napisano 28. januar, 2011 Avtor Prijavi Napisano 28. januar, 2011 Ufff tole pa ne zgleda dobr. Kje parkira? da ostali vemo Samo za informacijo. Se take stvari da popraviti ali je bolje novo nabavit in zamenjat komplet? ?e je kasko itak vse zamenja?. Se to kaj ?iva, kaj drugega, pa da ostane prav tako rainproof in podobno? MX5ke imajo streho iz vinila ali pa iz blaga. Upam da ?im ceneje skozi pride?, ostalo pa v avto ali pa za roadtrip LP Bojan Doma na dvori??u pod nadstre?nico in to kljub temu da zraven sveti javna razsvetljava. Da se popravit in za?it samo h tapetniku jo mora? peljat. Ravno zaradi tega full kasko pla?am zavarovalnico za 10 let star avto saj se mi ve? ali manj izpla?a... Citiraj
Z M A J Napisano 28. januar, 2011 Prijavi Napisano 28. januar, 2011 Res ma? dobre ljudi v okolici! Ja logi?no, naj se ti zavarovalnica mal oddol?i, ne pa da bi se zdej z neko zaflikano streho okol fjakal! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.