Skoči na vsebino

Mazda 6

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Zadnja sporočila

• Samo za kaj takega moraš biti pa svojevrsten intelekt...      
    • Evo… zdaj lahko greš scat kar z aplikacijo Novo v Petrol GO | Petrol WWW.PETROL.SI Predstavljamo vam novo funkcionalnost, ki ste jo marsikateri nestrpno čakali: Petrol GO zdaj omogoča vstop v WC kar s...  
    • Točno tako👌ura je bila komaj 9.inso ravno odpirali bife in plažo, ki je vzorno urejena, vsaj zjutraj je bila.... 🤗Parkirnina če ostaneš na plaži 6€ in 2 kofeta 5€.... 
    • Mojega najboljsega kolega in porocno prico je nasadil v Sencurju Ukrajinec z avtom, on na kolesu.   Ukrajinec je sel levo na glavno on je bil na glavni naravnost. Hauba neizbežna, dobr polomljen. Zavarovalnica je nemudoma placala vso krivdo, ker imajo ukrajinci poseben status v Sloveniji....tujec je bil na dopustu pa ima status begunca. Kriv je bil, to ni bilo vprasanje, a policija jih je spustila takoj po porocilu, ces tako je, brez kazni itd, ce zelite jih tozite osebno. Jaz sem prisel po kolo, resilec je odpeljal kolega.  Placano je imel vse, tudi kolo takoj ko je predlozil racune.... Mam pa feeling da mamo ta dodatek pa mi v premijah.
    • To ni nikoli križišče enakovrednih cest, ampak zgolj priključek na nivoju dovoza iz garaže pred bajto al pa iz trgovskega centra. Enostavno nimaš prednosti in moraš počakat na prosto smer pa ne glede a kdo prehiteva. Sicer bi bilo primerno, da se postavi še znak, ampak, če ga je kdo izruval te še vedno ne rešuje odgornosti, da si s vključeval na regionalno cesto iz nekega makedama.   Če pa je označeno s stop/nimaš prednosti (oba znaka sta enakovredna in ni razlik med njima v primeru nesreče) pa sploh ni dvoma. Tko da pazit, ker youtube je poln takih situacij   Pred mnogimi leti nekje v 80-ih je sosedov posovojenec imel manj kot leto dni stareg Audija 80 (za tiste čase hud stroj) in je zapeljal znotraj strnjenega naselja v križišču na desno na prednostno, kjer je nekdo prehiteval. In kljub temu, da je ta imel prekoračeno hitrost in da je bil v trenutku trka na napačni strani cestišča, je bil ta z Audijem 100% kriv. So bili na sodišču, ker je bilo to odvisno ali bo zavarovalnica krila stroške ali jih ne bo ampak žal s spušili vse.             
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.