Skoči na vsebino

Prijavi

• Zadnja sporočila

• Še vedno nič o naročanju na servis. A želiš,da kdo od nas pokliče na servis,da te naročimo?  Pa bi bilo zanimivo biti zdravem,ko pregledajo ta tvoj nesrečni avto,da vidimo za kaj se gre. 😉  
    • Posnami kako se to vidi v temi na cesti ne na armaturki! Boljših luči ni kot so te, kot bi se peljal po dnevu.....  Jaz bi popizdil, da me takole zezajo kot tebe 🤔. 
    • Vem kako delajo saj sem vozil avto z matričnimi 8 let. 😉   Modra lučka ugasne izven naselja. V popolni temi. Za pol minute se nazaj vklopi in spet za manj kot pol minute vklopi.  Vcasih to dela celo vožnjo (40km).    Nobenega naselja in nad 60-70km/h.  Na regionalnki.   Pri prejšnjem je pod 40km/h ali v naselju tudi izklopilo kar je normalno. Tukaj mi pa kakšen dan non stop vklaplja in izklaplja ta auto način.    Pa prometni znaki pogosto zmotijo sistem kar mi pri prejšnjem nikoli ni.    Komu to ne bi paralo živcev? Bom objavil posnetek ko bom našel pravega ki to jasno pokaže.    Ampak to je itak normalno boste rekli tukaj. 😆
    • Slovenska košarkarja z največ zaslužki.
    • Prijatelj mi je potožil, da so mu na tehničnem pregledu svojega starega golfa tam dejali: - "Gospod, edino kar je na tem avtu tehnično brezhibno je dišeča smrekica v kabini".
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.