Prijavi
-
Zadnja sporočila
-
Sem mislil, da bom prebral kakšno konkretno pomanjkljivost pa sem bral iskanje dlake v jajcu. Avto je vreden svojega denarja, seveda pa ni popoln. Tudi pri avtu za 100k se najdejo pomanjkljivosti če jih iščeš. CX30 novega modela po napovedih ne bo do 2030.
-
Ne vem če sva se prav razumela? Če se tvoj odgovor nanaša na poskakovanje zaradi podvozja, sem mislil tiste zaporedne male rebre, ki so kot bi se vozil po ribežnu za perilo, ki povzročijo močne treslaje, ker se zaradi torzijske preme treslaji prenašajo iz enega kolesa na drugega in vzmetenje nima časa, da bi jih absorbiralo.
-
Primož Roglič brez filtra: hudomušne izjave, ki so postale njegov zaščitni znak SIOL.NET Primož Roglič, ki je prejšnji konec tedna v skupnem seštevku španske Vuelte še šestič stopil na zmagovalni oder, je v svoji karieri nanizal številne velike zmage, poskrbel za dramatične preobrate in doživel...
-
Ko sem videl tole objavo sem bil verjetno prvi a nisem imel časa komentirat. Da se preveč ne ponavljam bi se strinjal z odgovori Alexa in še kom. Za prezračevanje sem napisal že pred 5 leti,da šobe niso idealno nameščene in posledično sistem prezračevanja pade..... Meni klimatizacija pri visoki temperaturi dela bp,očitno imajo različne kompresorje klime..... Po grbinah pri meni ni problem,ker imam dovolj navora in nimam takega občutka kot praviš. Za luči pa, nobene meglenke ne svetijo bolje kot matrične luči..... Kot v celoti je CX-30 vredna tega denarja in seveda tudi imena kot ga ima.....
-
-
Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)