Prijavi
-
Zadnja sporočila
-
Pravi vernik...sedaj boš še UI krivil za zaroto... Vtipkaj,in sam poglej...to je meni ven vrglo-nimam nič pri tem! Po eni strani inaš prav...pač drugače oz z drugega zornega kota gledaš....po drugi strani pa soet nimaš prav. Ve se,kdaj se zapravlja,in kdaj se varčuje...a Golob kot "vrhunski meeeee🐑nedžer" tega očitno še ni vzel...je moral najprej svojim in sebi talati.... Ko smo imeli rekordno zaposlenost,in je praktično teklo "med in mleko",je zagonil vse,kar se je dalo...in je govoril,kako nam gre božansko....po volitvah pa "huda kriza bo"....seveda bo,k nimaš več kaj talati. V takem stanju pa ja-imaš prav-raja bo nafukala...za to pa Janša koleba,če ne bi veliko hitreje pograbil za "žezlo"...ves drek kidat,in vsi mediji in kolesarji mu bodo za vratom... Se je Janša že naucil,da mu zmeraj "drek" nastavijo,ki ga mora po tem on kidati.... Za bratuškovo pa sem že napisal-nič nas ni rešila...zapufala nas je z najdražjimi krediti na trgu,samo,da ni bilo treba obelodaniti,kaj in koliko so pokradli vse nazaj še za časa juge. ...tako nas pa še dalje kradejo...še zmeraj ista klika.
-
"Šivilja je morala reševati"... Ha,ha,ha...takega štosa že dolgo nisem slišal. Kaj je ona v bistvu reševala? Banke? Ne ga lomit, no. Boss, si dovolj star, da najbrž tega ne verjameš, kar napišeš.😉
-
@Boss, mislim, da je @Alex malo zgrešil. Veš, za tiste iz Kopra je očitno vseeno, a je čez Karteljevo v Novo Mesto al je čez Trojane v Maribor. Za njih je to "tam nekje". Torej, najbrž je imel v mislih tole. Čeprav tudi to... ... ... Mah, ne bom komentiral...
-
Na BTjcu mi zadnje čase ves čas nekaj škriplje in cvili. Pa dobro, med vožno še nekako razumem. Ma to je škripalo in cvililo tudi, ko je bil BTjc ugasnjen in parkiran. Pa ga danes zapeljem na kanal, se zavlečem spodaj in odkrijem vzrok. Drugo je vse v redu, le rja ga tako na glas razjeda...
-
Zakaj cigani raje volijo leve stranke? Zato ker jim desne stranke obljubljajo delo in službo...
-
-
Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)