Prijavi
-
Zadnja sporočila
-
Flinta je res Slavija. Za kosilo je bila pa svinjina. Mislim, pekli smo krompir v žerjavici in klobase, napičene na palice, nad žerjavico...
-
Še to glede baterijskega dosega - meni se giblje okrog 40km pozimi 50km poleti Če je več avtoceste, se zmanjša, če so samo regionalke, je doseg večji. Pred 14 dnevi sem naredil rekordnih 67km, pa je še klima delala in avto polno naložen. Verjetno ti še kdo lahko iz prve roke pokomentira.
-
Živjo, ti dam odgovor iz prve roke: imam CX-60 PHEV iz dec 2022, uvožen iz Nemčije. Menjal sem zadnje amortizerje, Mazda Slovenija zamenjala v garanciji "po pritožbi", izvedeno pri Avtotehni. Je zdaj boljše. Ampak to je SUV. Že ko sem iz M6 prešaltal na CX30 je bilo udobje v vožnji/lega na cesti opazno slabše. S CX60 o polaganju ovinkov ne boš niti razmišljal, ko se boš vsedel vanj. Je pa "SUV udobje" na višjem nivoju kot CX30. Pa garancije na CX-60 naj bi bilo 6 let, vsaj v Nemčiji. V Avtotehni, kjer servisiram in so mi naredili že nekaj upgradov/updatov se nekako niso natančno izjasnil glede tega, jaz pa nisem preveč spraševal, saj imam še nekaj let garancije tudi če jih je 5.
-