Skoči na vsebino

Prijavi

• Zadnja sporočila

• Da se javim... 😁   Prvi servis narejen... Obenem pa naročen motorček ogledala. Bo treba še drugega in bo verjetno oboje naenkrat menjano. Ja na še ne enem letu starem avtu.    Torej grenak priokus ostaja glede avta. Servis je sicer ok. Sem pa plačal za prvi servis 235€. 😆 Olje, filter, tesnilo...    Barva je katastrofa. Pravtako škripanje in ropotanje notranjosti.  Na servisu pravijo, da škripanja ne sme biti. 😄 Bom se dogovoril za termin... Pa da vidimo...    Poraba po BC 7.4.  Očitno sem dobil limono... Tudi bremze škripajo... 😆   VID_20260729_150748.mp4    
    • To je edinstvena rešitev za ta avto.... 
    • Meni so pri Selmarju zamenjali brez stroška. Je pa res, da verjetno ne moreš uleteti tja prvič in rečti jaz bi mel pa zastonj motorje za špegle.
    • To niso nobeni eksotični šoferji ampak kamelarji.
    • Ja take zadeve so bile samo vprašanje časa. Ne razumem pa nekaj drugega... kako je tale prišel do slovenske vozniške. Pizda mene skontrolirajo od nog do glave, ker mam dioptrijo, klele pa neki filipinci z dvomljivim znanjem in dovoljenji terajo po cestah avtobue polne potnikov. To bi bilo za preverit, kako smo tole spustii na ceste.
  • Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.